ACİİİLL YARDIM KAFAYI SIYIRICAm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

medmetin

Üye
17 Eyl 2007
81
0
tree walk diye bi program kurdum program çalısıyo güzell ama bi türlü uninstall olmuyo klasörlerini sildim ama hala denetim masasında duruyo program ekle kaldır yapıp kaldırmak isteyince kaklmıyo karsıma çalıştıgına dair su şu uyarı cıkıyo "UNINSTAL HAS DETECTED THAT TREEWALK DNS SERVER İS CURRENTLY RUNNİNG. PLEASE CLOSE ALL İNSTANCES OF İT NOW,THEN CLİCK OK TO CONTİUNE , OR CANCEL TO EXİT" işin garip yanı c deki program files a hiç kurulmamıs klasörü yoktu start menude vardı ordan sildim. ayrıca bu programı yukledıkten sonra need for speed most w. oyun sırasın da "debug eror R6025 pure virtual function call" hatası vermeye basladı .
 

BLaCk-DeViL

Katılımcı Üye
bunun nedeni once dosyaları sılıp sonradan kaldırmaya calışmanız nedenıyle olabılır cozumu için ccleaner adlı bır program hem pc dekı gereksız dosyaları sıler pc yı hafıfletır hemde araclar menusu sayesınde denetım masasından kalkmayan programları kaldırır yok eger ben ugrasmam dersenız sıldıgınız programı tekrar kurun dosyaları sılmeden dırek denetım masasından kaldırmayı deneyın ama ccleaner tavsıyemdır kalkmassa eger mesaj atabılırsınız.
 

medmetin

Üye
17 Eyl 2007
81
0
programı ilk önce denetim masasından kaldırmak ıstedım kaldıramadı uninstall özlleigini kullnamak istedim yine kaldırmadı . ayrıca pc de suanda tune up 2007 ve uni blue var . sonuc aynı
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.