Açık Kaynak Kodlu Link Kısaltma Sitesi | LinkX Project

0x1D

Kıdemli Üye
23 Nis 2020
2,652
78
MARS
Merhabalar 3 günde yaptığım basit bir link kısaltma sitesini göstereceğim sizlere. Kodlar açık, kodda sadece bir kısmı editlemeniz gerekiyor. Database olarak mongodb kullandığım için oraya kendi MongoDB sayfanızı koymanız gerekiyor. Nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız tech with tim kanalının pymongo tutorial'ını izleyebilirsiniz. Ayrıntılı özellikler:

Dİl : Python
Framework : Flask

Amaç : Linkleri kısaltıp daha göze hitap eden şekle sokmak. Bu linkleri verimli bir şekilde yönetmek. Yönetme kısmı eklenecek.

Uzun linki alır kısa linki verir
Özel kısa link seçebilirsiniz
Kategori seçebilirsiniz
Şİfre koyabilirsiniz (ekleniyor)
Limit seçebilirsiniz (ekleniyor)

Lİnk kısaltma sayfasında toplam site istatistikleri görünür. Toplam kısaltılan link, toplam link tıklaması.
Üye olursanız kendi linklerinizi görebilirsiniz.
Duyurular kısmı var, duyuru ekleme paneli eklenecek.
Geliştirmeye açık.

Vaktim olduğunda daha güzel ve daha hızlı hale getireceğim. Siz de geliştirebilirsiniz.
2020-12-21-185641-1365x644-scrot.png


2020-12-21-185657-1365x646-scrot.png

Github : https://github.com/xenopeltis1/LinkX

Örnek site: http://www.linkx.cf
 
Son düzenleme:

Minuteman

Üye
29 Kas 2020
96
1
eline sağlık. güzel bir fikir. contribution kabul ediyor musun? konudan anlayan arkadaşlar olarak geliştirmesini yapabiliriz.

edit: "örnek site" yazıyormuş.
 
Son düzenleme:

0x1D

Kıdemli Üye
23 Nis 2020
2,652
78
MARS
eline sağlık. güzel bir fikir. contribution kabul ediyor musun? konudan anlayan arkadaşlar olarak geliştirmesini yapabiliriz.

edit: "örnek site" yazıyormuş.

front-end kısmında çok iyi olur sıfırdan tasarım yapabilirsiniz isterseniz. Back-end daha tamamlanmadı bitirince tekrar bi' bakarsınız.
teşekkürler
 

ѕeleɴια

Kıdemli Üye
18 May 2018
2,620
904
ZYZZ
Biraz daha geliştirip koymayı düşünüyormusun bir domaine hocam ? .

Çok hit alırsa reklam falan ;) :D :trl
 

'Rookie

Kıdemli Üye
1 Eki 2017
2,986
28
3 günde yazılan yazılımda açık vs sorunlar meydana gelebilir bence 3 günü 2 hafta yapın test edin :) büyük bir iş çünkü bu kısaltma sistemi işi
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.