Açık web klasörlerini indirme scriptim

bytebitter

Yeni üye
6 Şub 2019
3
0
Merhaba,
forumda ilk konum, herkese selamlar. Siber güvenlik çalışmaya yeni başladım. Çalıştığım ilk konulardan biri haliyle google arama teknikleri. Bu yöntemle birçok açık klasör buldum. Misal intitle:"Index of" intext:"Parent Directory" intext:"aradığım dosya adı" gibi bir yöntemle birçok açık ve özel içerik bulabilirsiniz. Bu yöntemle birkaç iyi şey yakaladım. Bulacağınız açık klasörlerin çoğu açık ve önemsiz olsa özel ve önemli şeyler de bulabilirsiniz. Ben bu yöntemle bulduğum kimi klasörleri komple indirmek istedim. Bunun için Linuxta wget kullandım. wget genel olarak indirse de kimi zaman çok fazla gereksiz html dosyası oluşturuyor ya da alt klasörlerle ilgili sorunlar çıkıyordu. Bu yüzden kendi ihtiyacım için ilk linux scriptimi yazdım. Bu script verdiğiniz adresteki açık web klasörünü wget ile ama daha düzgün bir şekilde tüm alt klasörlerle beraber PC nize indiriyor. Kali ve Ubuntu ile test ettim, kullanıyorum, sorunsuz çalışıyor. Farklı linux sürümlerinde de çalışacağını düşünüyorum. İlk scriptim olduğu için hatalar olursa kusura bakmayın. Kodlar açık ve açıklamalı olduğundan isterseniz kurcalayıp düzeltebilirsiniz.

İndirme linki: Dosya.tc - Ücretsiz, Hızlı ve Kolay Dosya Paylaşımı

İndirdikten sonra zipteki getwebfolder isimli dosyayı çıkartın.
Kod:
chmod +x getwebfolder
ile çalıştırılabilir yapın
Kod:
./getwebfolder http://örnek_site/açık klasör/
şeklinde açık klasörleri indirin.

Ben Sizin İçin VT'de tarattım
Virüs Total : https://www.virustotal.com/#/file/f...f189c122908972feb217b0fa9139e54bad2/detection
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

mrxc

Katılımcı Üye
24 Eyl 2016
692
18
osmanlı
Bu tarz scriptleri bir github hesabı açıp oraya yükleyip paylaşsan daha iyi olur :) bu arada en kısa zamanda denicem.
 

intraair

Yeni üye
10 Mar 2019
7
0
Malesef php nin en babsıda olsa asp nin en bilenide olsa bu tip bir şey yapamaz. çünki php de olsa server taraflıdır sen siteye girdiğinde önce server yorumlar ve sana o an görünen düz html kodlarını verir. php leri server'in ftp sine doğrudan erişim yapamadığı sürece alamaz.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.