**Active Webcam** (Mutlaka Deneyin)

GICIKX

Uzman üye
2 Ocak 2007
1,074
9
Active Webcam v7.1

Active WebCam ile kameranızdan, çeşitli video aygıtlarından vs. görüntüler kaydedebilirsiniz.İstediğiniz kadar kamera kullanıp o kadar kameranın aynı anda çektikleri görüntüleri yayınlayabilirsiniz.Bilgisayarınızdan başka bir bilgisayarın kamerasını kullamanıza olanak tanır.HTTP sunucu ile diğer kullanıcılara o anda ki görüntüyü seyrettirebilirsiniz.Kaydettiğiniz görüntüleri, resimleri, sesleri FTP ile internet sitenize yükleyebilirsiniz.Hareket dedektörü sayesinde herhangibir hareket algıladığında program alarm çalabilir ve hareket olduğu andaki görüntüyü size e-mail atabilir Bunun yanında hareketten itibaren avi ve mpeg formatlarında video kaydıda yapabilir.


Download:
http://www.activewebcam.com/Downloads/AWC-PYS.exe

Crack:
http://www.****crawl.ws/dl_0day2.php?QWN0aXZlLldlYkNhbS52Ny4xhttp://www.****crawl.ws/dl_0day2.php...dlYkNhbS52Ny4x[/URL]
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.