Active WebCam v10.1 türkçe

erdem28

Kıdemli Üye
28 Eyl 2007
2,662
44
İSTANBUL
6jmc87l.gif


Active WebCam ile web kameranızı daha profesyonel olarak kullanmaya ne dersiniz?
Active WebCam; web kameranızdan, çeşitli video aygıtlarından, ağ IP kameralarından vs görüntü yakalayabilir. Saniyede 30 kare gösterme hızına sahiptir.
Ve kamera izleme veya kaydetme limiti yok!..

Active webcam bir çok kameradan aynı anda görüntü kaydetmenizi ve internette yayınlayabilmeniz sağlayan bir yazılımdır. Güvenlik kamerası programı da diyebiliriz. Kameranızın çektiği görüntüleri internet tarayıcınızda canlı olarak izlebilirsiniz. Mpeg-4 formatını destekler.
Ayrıca kameranın çektiklerini video olarak değil de saniyede 30 kare şeklinde resim olarak ta kaydedebilir.

Canlı Audio ve Video Yayını!
Bu özellik için 3 seçeneğimiz var:
# Uzaktan Giriş (Remote Access)
Bilgisayarların başka bir bilgisayardaki kamerayı kullanmasına olanak tanır. İzleyicilerin resim ve ses kaydı yapabilmesi için UDP protokolünü kullanır.
# FTP’ye Yükleme (FTP Upload)
Program resimlerinizi, videolarınızı vs FTP’yi (File Transfer Protocol) kullanarak web sitenize yükleyebilir. Sizi izleyenler sitenizi ziyaret edip yüklenen dosyaya kolayca erişebilir. Üstelik yüklediğiniz videoyu tarayıcıda hiçbir eklentiye ihtiyaç duymaksızın oynatabilir!
# HTTP Sunucusu
Program HTTP sunucusunu kullanarak tüm kullanıcılara ulaşabilir ve web kameranızdan o anki görüntüyü izletebilir.
Dışarıdayken Evinizi ve İşyerinizi İzleyin!
Active Webcam ile kameranızı bir gözetim sistemi gibi kullanabilirsiniz. Evinizi, işyerinizi, çocuklarınızı vs kameradan takip edebilirsiniz.
Hareket Dedektörü sayesinde; herhangi bir hareket olduğunda program alarm çalabilir ve hareket olduğu andaki görüntüyü e-posta olarak size gönderebilir. Bunun yanında hareketten itibaren AVI ve MPEG formatlarında video kaydı da yapabilir.
Yakalanan Resimleri Düzenleyin!
Program aynı zamanda kaydedilen resimlere tarih/saat, başlık vs ekleyebilir. Ayrıca resim üzerinde küçültme, büyütme, sağa/sola çevirme, kesme vb işlemler yapabilirsiniz.
Eş zamanlı olarak Kayıt ve Playback yapın!
Active WebCam ile izlediğiniz görüntüyü kolayca kaydedebilirsiniz. Kayıt sırasında kaydı duraklatma, hızlı ilerleme ve hızlı geriye gitme gibi seçenekleri kullanabilirsiniz.
Ayrıca kaydedilen dosyaları şifreleyebilir, böylece başkaları tarafından açılmasını istemediğiniz video kayıtlarının izlenmesini engelleyebilirsiniz.
Minimum Sistem Gereksinimleri:
# Intel® Pentium® 1000 MHz
# 128MB RAM (256 MB Önerilir)
# 1 GB Harddisk Alanı
Microsoft Windows 2000, XP, 2003, Vista 32bit
Yeni sürümüyle birlikte, program aşağıdaki kamera modellerini de destekliyor:
# Aviosys IP Kamera 9060
# Toshiba IK-WB21A
# Sony Network Camera SNC-P5
*Kaydettiğiniz kareleri sizden başka kimsenin görmesini istemiyorsanız, çekimlere şifre ekleyebilirsiniz. Bunu yapmak için “Recording” sekmesinde bulunan “file format” bölümünden kaydedeceğiniz formatı seçtikten sonra, yan tarafta bulunan “Settings” bölümüne gelmeniz gerekiyor. Buradan istediğiniz şifreleme algoritmasıyla şifre ekleyebilirsiniz.
Aslında Active WebCam programıyla yapılacaklar bunlarla sınırlı değil. Programı kullandıkça her ayar panelinin ne kadar gerekli olduğunu ve işinize ne kadar yarayacağınızı göreceksiniz.




9772images.jpg

Download (11,16 MB)
https://tik.lat/rJzLb
or
https://tik.lat/X7DE3
 
Son düzenleme:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.