Adam Seni savcılığa verecem diyor

emrygtrr

Yeni üye
20 Ağu 2017
31
0
Beyler selam herkese şimdi ben faceden bir fake hesap açtım aslında açtımda denemez. Eski ve onaylanmayan mailli bir hesabı çaldım. Kız profili falan yaptım :D sonra da abazalara istek attım amacım ininale para attırmaktı :D neyse bir adamla yazışıyorduk bana para gönderirmisin falan dedim adam takmadı telini falan ver dedi bende vermedim sonra küfür etti bende küfür etti diye seni emniyete verecem dedim :D tabiki blöf :D sonra adamda dediki bende seni savcılığıa verecem. Neden felan dedim dolandırıcılıktan falan dedi pek inanmadım neyse beyler fazla uzatmıyım sizce bu adam bişey yapabilir mi? Adamın ip si de bende. :trl

Son düzenleme:

d0wnRock

Katılımcı Üye
3 Ağu 2009
311
0
Hiçbir şey olmuyor hocam, boşuna korkma. Millet birşey satacam diyerek dolandırıyor, mahkemeye veriyorsun kendi rızanla diyor. Öyle elin boş dönüyorsun.

Burada ne ürün satış vaadi var, nede zorla mala alı koyma.

Ufak bir bilgi daha veriyim, ticaret yapacağınız adama para gönderirken açıklamaya ne için gönderdiğinizi mutlaka yazın. Bu sayede ürünü vs. alamazsanız, mahkemeye "kendi isteğimle değil, ürünü almak için gönderdim" diyerek itirazda bulunabilirsiniz.

'Unnamed

Uzman üye
15 Mar 2017
1,408
6
Yaw :D işiniz gücünüz riv riv riv
Evet, dolandırmış sayılıyorsun
Ancak böyle bir harekette bulunacağını sanmıyorum. Zira ortalık senin gibilerle dolu ve hâlen senin gibilerle kaynıyor :)
Hesabı sil. Bir daha girmeye çalışma. Sorun olmaz.

TrQures

Uzman üye
31 Tem 2017
1,852
1
Cehenem
Yav Ben Fake Telefon Aldım Numara Panelinden Abazları Buldum Ekledim Adamların Kontörü Yok Daha Sen Şanslısın Adam Telefon Ver Demiş Bana Gelcektigi Fake Telefonu Vercektim Gelsin Paraler :D

jasgues

Katılımcı Üye
22 Nis 2009
806
32
Sakarya
Çok amatörce, 5 dk sonra para istemişsin. En az 2-3 hafta sohbet etmen lazımdı. 1 yıl msn'den bi adamı işletmişliğim var. Şu an msn olsa ve girsem beni hâlâ kadın sanacağına eminim

emrygtrr

Yeni üye
20 Ağu 2017
31
0
Helal olsun :D

Çok amatörce, 5 dk sonra para istemişsin. En az 2-3 hafta sohbet etmen lazımdı. 1 yıl msn'den bi adamı işletmişliğim var. Şu an msn olsa ve girsem beni hâlâ kadın sanacağına eminim

Hocam Siz de tam profesyonelsiniz :D Aslında amacım o deildi facede post paylaştım paraya ihtiyacım var diye hemen yoruma yazdılar hesap numarasını gönder falan diye :D

zztri

Yaşayan Forum Efsanesi
9 Tem 2015
10,102
427
Ankara
Öyle savcı mavcı birşey yapamazda yakalarsa başka şeyler yapar böyle sohbete devam ederseniz

Katılıyorum, hem fikir olarak, hem de gülmekten...

Üstad şu anda suç işledin sen. İki tarafın da izni olmadan, SOSYAL MEDYA DAHİL, özel bir görüşmeyi afişe edemezsin.. Yassah! Yasa 2 sene önce mi ne çıktı.

Eleman seni yüzde doksan dokuz savcılığa filan vermez. Zannetmem. Ama verirse, yaptığın dolandırıcılık. Ama nitelikli değil, yüz kızartıcı değil, para cezasıyla kurtulursun sanırım.

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.