Adımı Nasıl Değiştiririm ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kurtdereli

Uzman üye
19 Tem 2020
1,086
242
-Türkistan-
Maalesef forumumuzda adınızı değiştiremezsiniz. Değiştirebilmeniz için VİP altın üyelik ya da VİP gümüş üyelik satın almanız gerekmektedir. Fakat nickinizde kişisel adınız bulunduğu için forumdaki aktif adminlerimizden birisi ile iletişime geçerek, nickinizi değiştirmesini söyleyebilirsiniz.
 

centoğlu

Üye
18 Şub 2021
142
26
YERLİ TEKSAS
Merhabalar

Nick değiştirmeniz için gerekenler vip üyelik almanız gerekiyor.

Tabi ki de tek seçenek yok vip üyelikte bir çok şeyleri yapma hakkınız oluyor.
Sizin istediğiniz nick değiştirme hakkınız var.


Detay için buradan ulaşabilirsiniz (Tıklayınız)

Not: Yeni sistem geldiği için bir çok şey değişmiş olabilir.

Örnek olarak bir tanesini hakları yazdım ama dediğim gibi bir çok Özellik yoktur sistem de mevcut olan var olmayan var.

Altın;
  1. 2 kere nick değiştirme hakkı (Aylık)
  2. Nick altı değiştirme hakkı
  3. Rütbeye ait oda (Altın, gümüş ve bronz odalarını görebilir)
  4. İmzaya resim ekleme hakkı
  5. Genişletilmiş posta kutusu (1500 mesaj)
  6. Hayalet modu kullanabilme hakkı (siteye girdiğinizde üyeler sizin aktif olduğunuzu göremez)
  7. Üyelik açabilme hakkı (Altın odasında kefil olduğunuz 5 nick belirterek, kefil olduğunuzu belirttiğinizde üyelik yönetim tarafından açılacaktır.)
  8. VIP'lere özel premium eğitim dökümanları
  9. VIP yardım merkezi üzerinden destek alabilme imkanı
  10. Grafik ekibinden istek üzerine tasarım yaptırma imkanı
  11. Rütbeye özel renk
  12. Kim nerede online sistemini görebilme
  13. "Forum Kadrosu" kısmında gözükme
  14. VIPlere özel genel hack ve güvenlik bilgileri
  15. Teknik Destek imkânı

Gümüş;
Bronz;

 

Doctordied

Katılımcı Üye
19 Nis 2020
306
199
Öncelikle Merhaba, İyi Forumlar Dostum;
Maalesef ki kullanıcı adını Türk Hack Team grubunda değiştirmezsin. Değiştirmek için Turk Hack Team sitesinden Gümüş ve ya Altın üyelik alman gerekiyor. Gümüşte 1 kere değiştirme hakkın oluyor aylık şekilde, Altında ise ayda 2 defa hakkın oluyor. Şimdiden uyarayım Bronz da böyle bir özellik bulunmuyor ona göre :). Daha detaylı bilgi için paket satın alma bölümünden orada özelliklerine bakarak Kullanıcı Adını Değiştirme özelliğini bularak oradaki paketi alıp ismini değiştirebilirsin. Umarım sana yardımcı olabilmişimdir. Şimdiden kolay gelsin. Umarım isteğini gerçekleştirebilirsin. İyi günler dostum. Tekrardan iyi forumlar.
 
Son düzenleme:

Le Chiffre

Katılımcı Üye
4 Ocak 2006
891
55
word.exe
Merhabalar;

Forum'da adınız kötü karakter içermiyorsa, ya da misyonumuza ayrı bir oluşturmuyorsa kullanıcı adınızı maalesef değiştiremezsiniz. Ben bu nick'i eskiden yapmıştım şimdi gözüme çok güzel görünmüyor gibi bir durum maalesef ki yok. Forumumuz üzerinden VIP üyelik satın alarak adınızı değiştirebilirsiniz. Altın VIP Üyelik aldığınızda ayda 2 kere, Gümüş VIP Üyelik satın aldığınızda ise ayda 1 kere ad değiştirme avantajı size sunuluyor.
İsterseniz sadece ad değiştirme olarak diğer avantajları da görmek isterseniz aşağıdaki linkten hepsini detaylı olarak da görüntüleyebilirsiniz.

TurkHackTeam VIP Üyelik Sistemi

Saygılarımla.
 

THT|Cobra

Katılımcı Üye
12 Mar 2021
367
240
Sen Nerde İstersen Ordayım
Maalesef forumumuzda adınızı değiştiremezsiniz. Değiştirebilmeniz için VİP altın üyelik ya da VİP gümüş üyelik satın almanız gerekmektedir. Fakat nickinizde kişisel adınız bulunduğu için forumdaki aktif adminlerimizden birisi ile iletişime geçerek, nickinizi değiştirmesini söyleyebilir
bana aktif bi admin söylermisiniz
 

BörüHan

Uzman üye
13 Ocak 2018
1,159
263
Ötüken🇹🇷
Kişisel blgiler içermiyorsa maalesef değiştiremiyorsunuz.Kişisel bilgi içeriyorsa yöneticilerle irtibata geçmelisiniz.Bunun dışında vip üyelik gümüş üyelik satın almalısınız iyi forumlar
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.