Adobe Dreamweaver CS3 v9.0.3453 Retail Orjinal - Türkçe - Full

mecnun_bey

Uzman üye
24 Haz 2007
1,720
0
Karadeniz
4zn30js.jpg


Adobe Dreamweaver CS3 v9.0.3453 Retail Orjinal TÜRKÇE

Adobe firmasının dünyaca ünlü web tasarım araçlarının bir çoğunu bünyesinde barındıran Adobe Dreamweaver CS3 yazılımı.

Bir webmasterin kesinlikle arşivinde bulundurması gereken bir program. Bunun nedeni tasarım ile ilgili bir çok aracı içerisinde barındırıyor olması.

. Css merkezi ile tüm sayfalarınızı şekillendirebileceksiniz.
. Otomatik tablolama, kodlama, şablon desteği, kod renklendirme, numaralama ve daha bir çok özelliği ile tasarımı zevkli ve kolay bir hale getireceksiniz.
. Adobe Flash® CS3 Professional, Adobe Fireworks® CS3, Adobe Photoshop® CS3, Adobe Contribute® CS3, ve yeni Adobe Device Central CS3 ile bağlantı kabiliyeti
. HTML ve diğer server dilleri desteği.
. Gelişmiş web teknoloji ile HTML, XHTML, CSS, XML, JavaScript, Ajax, PHP, Adobe ColdFusion®, ASP, ASP.NET, ve JSP desteği.
. XML ve XSL desteği.
. FLV desteği ile web siteleriniz için video ekleme olanağı.
. Template desteği
. Online destek; tasarım, template, forum ve 1000'e yakın download seçenekleri

EKRAN GÖRÜNTÜSÜ : https://tik.lat/xYYot

Adobe Dreamweaver CS3 v9.0.3453 Retail Orijinal TÜRKÇE
download_10.png

https://tik.lat/MKPh0
https://tik.lat/IisJA
https://tik.lat/jp5Gl
https://tik.lat/PzgqC
https://tik.lat/kw7d4

Rar Şifresi : https://tik.lat/EfOQK

NOT : Konu başlığında yazdığı gibi önceden full idi. Fakat 6. part error verdi, sorun yaşandığı için iptal edildi yukarıdaki linklerden indireceksiniz.

Adobe Dreamweaver CS3 v9.0.3453 Retail Orjinal - Türkçe - Full
2rwnrm0.png

RapidShare: Easy Filehosting
 
Son düzenleme:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.