Adsl modeme sızma!! Lamerlık yapmayın =)

pit10_mikado

Katılımcı Üye
26 Eyl 2006
651
3
biyerlerden
Merhaba arkadaşlar... Bu yazıda adsl routerlara nasıl sızılacağını anlatıcam.Sızdıktan sonra gerisi size kalmıs ip static ise port acıp pcye girebilirisiniz dynamic ise adsl user ve pass ini çalabilirsiniz. Benim bi kurbanım yok herhangi biri olabilir diyenler 1. bolumu direk gecsinler..

1.Bölüm Oncelikle kurban sectiğimiz kisinin ip sinin elimizde olması lazım. IP siz hiçbirsey yapamazsınız. IP almayıda sizin icin kısaca anlatayım.Kurbanla msn de görüstüğümüzü farz edelim.IP yi almak icin kurbanla aranizda veri transferi olması lazım. Essential tools die bi program var onu PC nize indirin ve kurun(Google dan bulabilirisiniz).Kurbanla veri transferi yaparken bu progu açın ve yan taraftaki menude Netstat ın secili olmasını sağlayın.Ortadaki bölümde onünüze bi sürü ip gelecek.Hemen tırsmayın.Biz ip mizi en sağ kısımda msnmsgr.exe yazanların içinden seçicez.Kurbanınız eger Türkiyedeyse hostname bölümünde ya "[email protected]" ya da "[email protected]" yazar ve remote ip bölümünden sececeginiz ip araliklari 80 ile 89 arasında olmalidir

2.Bölüm Yukarki bolumu okumayanlar icin soluyorum burdada essential tools u kullanıcaz.Neyse programı indirme ve PC ye kurma isleminden sonra prog’u çalıştırın ve sol menudeki port scan a tıklayın.Sonra alt tarafta convential(full connect seceneği isaretli kalsın ve specified bolumu isaretli kalsın eger satırda 23 portu yazmıyorsa siz ekleyin yaziyorsa dursun.Gelelim taratacağımız ip aralıklarına. Ben genellikle kendi ip mi alip ona gore taratırım mesela benim ip 89.101.59.214 olsun. Bu 214 unu 1 yapıp starting ip adress kutusuna yaziniz.Ending ip adress bolumunu ellemeyin o otomatik olarak ayarliyo. Start deyin ve bir sure bekleyin. Çıkan iplerden 23 portu acik olan bi ip alın ve baslat-->calıstır-->telnet yazin acılan pencerede komut satırına "o""buldugunuz ip" yazın ve entera basın makinaya baglandığında size username ve pass sorar ya da direk pass sorar default username ve password leri bir kısmını asağıda verdim. Eğer sifreler calışırsa routerla kolaylık giris yapabilirisniz..Daha sonra burda girdiğimiz router ip sini alıyoruz ve web tarayıcınızın adres bolumune yazıyorsunuz.Karsımıza username pass soran bi yer cıkacak buna komut isteminde kullandığımız aynı username ve pass ı giriyoruz ve modemin ayarları artık bizim elimizde. Modemin bi bolumunde username ve pass yazar. ordaki password noktalar halindedir pass ı gorebilmek icin ceşitli programlar war onlarıda googledan aratark bulabilirisniz. Sifreyi aldıktan sonra dediğim gibi gerisi size kalmıs..

--------------------Bazı modemlerin default user ları ve pass leri ----------------------

+CISCO
user: admin
pass: diamond

+Corecess
user: admin
pass: Admin

+D-Link
user: admin
pass: admin

+MERCURY
user: admin
pass: admin

+Zoom
user: admin
pass: zoomadsl

+Zyxel
user: admin
pass: 1234

+Inca
user: admin
pass: epicrouter

BU KONUDA TELNET KULLANARAK MSN DEKİ KİŞİNİN PC SİNE SIZMA KONUSU ADIM ADIM ANLATILMIŞTIR

Öncelikle bize gerekli olan araç ve gereçlerimiz şunlardır


1- Msn Messenger
2- Telnet
3- Netstat veya 3. parti bir net status viewer.

Şimdi msn de kendimize bir kurban seçiyoruz. Benim önerim olarak Windows un kendi dahili netstat’ını değil de 3.parti bir

Net status monitor edinirseniz daha başarılı bir şekilde karşıdaki şahısın ip adresini ele geçirebilirsiniz çünki Windows un dahili net stat’ı bazen ip yi capture edememektedir ve tabi böylece sizde havanızı alırsınız. Onun için işinizi görebilecek bir netstatus monitor uygulaması linki veriyorum. (
http://www.freshsw.com/xns/pro/download.html ) buradaki x-netstat adlı uygulama Windows un dahili netstat’ından çok daha ayrıntılı ve esnek bir uygulamadır. İsteyenler bunu kullanabilirler. Fakat ben bu yazıda dahili netstat ile ip yakalamayı anlatacağım.


Msn de kendimize bir kurban seçtikten sonra kafanızda bir senaryo uydurun. mesela yeni çıkan bir mp3 den konu açın konuyu ilerletin konu kendiliğinden dosya alışverişi meselesine kadar gelir merak etmeyin

Daha sonra örnek olarak sende don dale varmı diye sorun yollamasını rica edin. Şahıs dosyayı yolladığı zaman dosya daha iniyorken siz hemen başlat/çalıştır a girin. Oraya cmd yazın ve karşımıza msdos komut istemi gelecektir. Şimdi kurbanın ipini alacağız fakat bu esnada nette o kurbandan başka hiçbir kimseyle veya bir siteyle irtibatınızın olmamasına dikkat edin aksi takdirde netstat sizin karşınıza bir ton ip adresi çıkaracaktır (neden derseniz netstat net trafiğini ve iletişimde bulunulan sitelerin ip lerini logladığı için) ve acemi olan arkadaşların bunca ip adresi arasında sap gibi kalacaklarını bildiğim için bu konuya değinmek istedim. Herneyse dosyamız hala inme aşamasında iken biz komut satırına netstat –a –n yazıp enterlediğimizde şuna benzer bir döküm alırsınız



Şimdi diyeceksiniz ki buradada bir ton ip var. Şimdi buradaki ipleri şöyle ayırt edebilirsiniz. Şekilde görüldüğü gibi 127.0.0.1

Gibi ipler bizim kendi yerel ip lerimiz bunları karıştırmıyoruz. 207.xx.xx.xx , 67.xx.xx.xx, 12.xx.xx.xx, 24.xx.xx.xx bu iplerde şuan girdiğim bazı sitelerin ipleri bunlarıda karıştırmıyoruz. İşte oradaki 85.xx.xx.xx numaralı ip kurbanımızın ip numarası oluyor tabi yanında da established ibaresi yer alıyorsa. Arkadaşlar genellikle kurbanlarınızın ip adreslerinin genelinin 85 ile başlayacağını aklınızdan çıkarmayın. Şimdi ip leri nasıl ayırt edebileceğinizi az da olsa çaktınız. İp adresini aldık şimdi yine komut satırına telnet yazıp entera basıyoruz. Microsoft telnet istemcisine hoş geldiniz diye bir mesaj alacaksınız. Şimdi netstat tan aldığımız ip yi oraya şu şekilde yazıyoruz.(o 85.99.103.56 23) tabiî ki ben bu ipi örnek olarak yazdım sizde ele geçirmiş olduğunuz ipi yazacaksınız. Bunu yazdıktan sonra enterliyoruz ve birkaç saniye sonra eğer kurbanın güvenlik duvarı yoksa şöyle bir ekranla karşılaşacaksınız.



Görüyorsunuz ki kurbanın kalesinin kapılarına kadar dayandık. Gerekli olan bir kullanıcı adı ve parola istiyor. Bakınız d-link corp yazısını görüyorsunuz işte bu kurbanın modeminin markası. Biliyorsunuzki her modemin kendine özgü fabrika çıkışından bir şifresi vardır bizde bundan yararlanarak hemen şifreyi giriyoruz. D-link marka modemlerin genelde fabrika çıkışındaki kullanıcı adı ve şifresi şudur:


Kullanıcı adı: admin

Şifre: admin

Şimdi login kısmına admin yine şifre kısmınada admin yazdığımızda şöyle bir ekranla karşılaşıyoruz


Şuan kurbanın adsl modemindeyiz. Modem üzerinde birçok şeyi yapma yetkisine sahibiz. Fakat önemli bir nokta login e kullanıcı adını yazıp enterlediğimizde şifre kısmına yazdıklarımız hiç yazmıyormuşuz gibi görünecektir buna aldanmayınız.

Şimdi giriş yaptık burada verilebilecek komutları merak ediyorsunuz. Bu modemin desteklediği komutların tümünün bir listesine ulaşmak için “?” yazıp enterliyoruz ve tüm komutlar ve açıklamaları aşağıdaki gibi karşımıza geliyor. Fakat aşağıdaki komutlar d-link marka modemlere özgü komutlardır. Diğer modemlerinki ayrı olabilir.


Bu komutları kullanarak modeme üzerinde birçok şey yapabilirsiniz. Hele birde ip numarası static ise port açıp hdd ye bile dalabilirsiniz. Diyeceksinizki dinamik ip lerde neden yapamayız? Çünki port açtığınızda modemi reboot etmeniz gerekir. Buda kurbanınızın yeniden bir ip adresi almasına sebebiyet verir böylece siz de havanızı alırsınız.

Şimdi şöyle bir durum var bazı arkadaşlar modemi bu şekilde dos tan değil de visual yani görsel bir arabirim ile yönetmek isteyebilirler onuda anlatıcam bu anlatacağım yöntem de gayet hoş bir yöntemdir.

Şimdi internet browserimizi açıyoruz kurbanımızın ip numarasını adres kısmına giriyoruz ve karşımıza şöyle bir login ekranı gelecektir


Yine buraya kullanıcı adı ve parolayı giriyoruz şöyle bir ekranla karşılaşıyoruz


alıntıdır....




NOT; EN GÜZEL MAİL HACKİNG BU ŞEKİLDE OLUR UNUTMAYIN %100 MAİL HACK YOKTUR BUNUN SİZE GETİRECEĞİ + İSE PC YİDE ELE GECİRİRSİNİZ...HACKİNG BÖYLE OLUR =)
 

ert13

Yeni üye
10 Ocak 2007
2
0
tebrikler, harika. denemek istiyorum . tabi kimseye zarar vermek istemiyorum.(yani pc ye :)
 

5ü13Ym4n

Yeni üye
5 Ağu 2007
38
0
abi deilimki girdik modeme deiştirdik şifresini daha sonra pc yı nasıl ele gecırcez nasıl data calacaz onları anlatırsanız sewınırım ama yıne cok saol cok guzel paylasım
 
23 Mar 2008
55
1
yaw arkadaş bin tane modem hackledim sana bir tane veriyim ama nasıl sızacağımı bilmiyorum. yardım edin modemi hackleyip ne yapıcam :D pc ye girmek istiyorum nasıl giricem helpp modem sayfasına falan girdim yaklaşık 50 kişinin modem sayfasına girdim.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.