Ahtapot köpekbalığını böyle yuttu

spring27

Uzman üye
21 Ağu 2007
1,328
5
Yaşadığım Şehir :)
Ahtapot köpekbalığını böyle yuttu - Mynet Haber



Köpek balıklarını daha büyük bir akvaryuma almak isteyen bilim adamları, akvaryumda bir ahtapotun varlığından habersiz değişimi gerçekleştirdiler.

Zamanla her hafta bir köpek balığının kaybolduğunun anlaşılması üzerine akvaryuma yerleştirilen bir kamera tüm çarpıcı gerçeği gözler önüne serdi.

Görüntüye inanamayacaksınız
 

kako

Yeni üye
1 Haz 2009
11
0
yo link doğru ben izledim ...

baya güzelmiş :D

yanlız bu köpek balıklarında birşeyler var sanki çok sakin görünüyolardı ?
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.