Alevli Yazı yapımı

cartman

Katılımcı Üye
28 Ara 2005
932
17
zBjk
YANAN YAZI

Foreground ' I beyaz Background ' I siyah, Grayscale modunda, bir çalışma sayfası açın ve Type Tool ile bir metin yazın

image064.jpg


Resmi Image/Rotate Canvas / 90 cw ile 90 derece döndürün, Filter/Stylize/Wind filtresini açin ve asagidaki degerleri verin.Yaklaşıyoruz yangına...

image066.jpg


Ctrl + F ile bunu birkaç kez tekrarlayın Alevlerın boyunun arttıgını göreceksiniz.Ctrl+F burada efekti istediğiniz kadar uygulamaya yarıyor.Deneyin bir kaç kez.

image068.jpg


Çalışmanızı Image/Rotate Canvas / 90 ccw ile düzeltin ve Filter/Blur/Gaussian Blur Filtresini açın 2-3 arasında bir değer vererek yazınızı yumuşatın.

image070.jpg


Filter/Distort/Ripple filtresini açın ve Amount değerini 100, size değerini de medıum yapın.

image072.jpg


Image / Mode / Indexed Color’u işaretleyin sonra Image / Mode / Color Table seçeneğini seçin ve Table 'dan Black Body 'i seçin çalışmanız aşağidaki şeklı alacaktır.Ayrıca burada layer ları marge linked yapmış oluyorsunuz ve resminiz tamamen kitleniyor.

image074.jpg




Toolbox’tan magic wand aracını alın ve Shift tuşuna basarak yazını içindeki beyaz bölgeleri seçin. Daha sonra kalavyeden del tusuna basarak buralari silin Background rengi siyah olduğu için alttan siyah renk çıkacaktır, bu da çalışmanıza daha iyi bir görüntü verecektir.

image076.jpg


KENDİM İÇİN YAPTIĞIM ÖRNEKLER DE BUNLAR
frown.gif
DENEYEREK ÇAMLICA YAZISINDA OLDUĞU GİBİ BİR EFEKT TE YAPABİLİRSİNİZ.)

CAMLICA.gif
 
4 Kas 2006
92
0
ben söyleyeyim bari. PHOTOSHOP. Bu arada bu sitenin tek sorunu bir konu açıldığında ve arkasından sorular sorulduğunda ilgilenmemek. hem de kendi açtığı bi konuda... neyse eyvallah
 

djrecep

Yeni üye
15 Ara 2006
4
0
Programın Adı Photoshop CS 9.0 Bu Programla Cok Seyler Ogrene bilirsinzi Tasarim Cizimi * Yazi Efeck * Resim Efeck vs....
 

djrecep

Yeni üye
15 Ara 2006
4
0
Karde$h saOLasın yHa eLLeriNe sağLık aMa arTık Bu i$iN koLayı war!..i$te LinK; http://cooltext.com/Logo_Design?Style=Burning

Kardes ama o Photoshop'a Benzemez Photoshop ile Her Sey Yapabilirsin öyle Dandik Sitelerle Bir Sey Olmaz Güzel Kendine Ait istiyorsan Yazı Efeckleri vs. PHOTOSHOP'Tan Yapacaksın Tavsiye Ederim...He Sunuda Soylim isin Kolay yolunu Photoshop'ta Ciziminiz Bitince Front Page ile Anasayfa Yazısını yazarsınız :) Cok Program Var Bende Tabi Webmasteriz :)
 

sLayEr

Özel Üye
2 Ara 2006
781
5
İstanbul
zuhauha kardesh ii hoj guseL anltmıshsında ben web tasarım işi ile ilgileniorum..:))..biLgine... bu tur seyhleride biliorum ama yanLızca bazı arklar içn işin kolayını söledim..saygıLarımLa:D.
 

sLayEr

Özel Üye
2 Ara 2006
781
5
İstanbul
aaa Pardoın Yha ben senin cumlenin sonunu okumadım sadece front page'e kadar olan kısmını okudum:D..mesLek tashımmıshsın:))..
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.