Allah ' a inanmıyormusun ?

3333

Emektar
27 Ara 2005
3,212
45
Little Town.
Adamın biri her zaman yaptığı gibi saç ve sakal traşı olmak için berbere gitti. Onunla ilgilenen berberle güzel bir sohbete başladılar.Değişik konular üzerinde konuştular. Birden Allah ile ilgili konu açıldı...

Berber: " Bak adamım, ben senin söylediğin gibi Allah'ın varlığına inanmıyorum."

Adam: " Peki neden böyle diyorsun?"

Berber: " Bunu açıklamak çok kolay. Bunu görmek için dışarıya çıkmalısın. Lütfen bana söyler misin, eğer Allah var olsaydı, bu kadar çok sorunlu, sıkıntılı, hasta insan olur muydu, terkedilmiş çocuklar olur muydu? Allah olsaydı, kimseye acı çektirmez, birbirini üzmezdi.Allah olsaydı, bunların olmasına izin vereceğini sanmıyorum..."

Adam bir an durdu ve düşündü, ama gereksiz bir tartışmaya girmek istemediği için cevap vermedi. Berber işini bitirdikten sonra adam dışarıya çıktı. Tam o anda caddede uzun saçlı ve sakallı bir adam gördü.Adam bu kadar dağınık göründüğüne göre belli ki traş olmayalı uzun süre geçmişti. Adam berberin dükkanına geri döndü.

Adam: " Biliyor musun ne var, bence berber diye birşey yok"
Berber: " Bu nasıl olabilir ki? Ben buradayım ve bir berberim."
Adam: " Hayır, yok. çünkü olsaydı, caddede yürüyen uzun saçlı ve sakallı adamlar olmazdı."

Berber: " Hımmm... Berber diye birşey var ama o insanlar bana gelmiyorsa, ben ne yapabilirim ki?"

Adam: " Kesinlikle doğru! Püf noktası da bu! Allah var, ve insanlar ona gitmiyorsa, bu gitmeyenlerin tercihi. İşte dünyada bu kadar çok acı ve keder olmasının nedeni!"
 

writer_gar

Üye
25 Kas 2006
106
0
saçma
siz bi peygamber var 4 ****** olan onun çektiği acıları biliomusunuz Allah'ın olduğu saçma değil bu hikaye saçma neden çünki burası sınav dünyası Allah sana o sınavları vercek sen isyan etmeden küfre girmeden ibadetini aksatmadan devam edersen sana öbür dünyada cefasını çektirecek 2.side şu belkide hasta olman senin için sağlıklı olmandan daha hayıorlıdır bide bu yönüyle düşünün adamın bu berberin buna inandığına ben inanmıyorum çünki nice koministler ateistler tanıdımki gezegenlerden giripte insan anatomisine cografyadan atomun yapısına girip çıktığın halde hala konuşan ama en sonunda tövbe eden bukadar kolay değil Allah'a inanmamak okumak okumak okuyacaksınız koministleri biliorm Kur-an'ı baştan sona okumuş türkçesini tabiki çünki müsülümanlara gelmemiş Kur-an tüm insanlara Allah'ın sözlerini aktarmış asırlar boyunca bozulmadan devam etmiş bu yüzden okumalısınjız inansanızda inanmasanızda nese konu daılmasın daıtırsam kötü daıtırım siyaset meydanına döner site :D saygılarımla
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.