Allok Video to 3GP Converter FULLL

WaGranT

Kıdemli Üye
17 Şub 2008
2,064
25
@NK@R@
photodl_472701.jpg




Tanıtım:

Bu program ile farklı biçimdeki videolarınızı diğer video biçimlerinden, 3GP video biçimine dönüştürebilirsiniz. Böylece dönüştürdüğünüz videolarınızı mobil telefon ve PDA gibi aygıtlarda izleyebilirsiniz. Program, kolay ve kullanışlı bir arayüze sahiptir.

Özellikler:

AVI, DivX, XviD, ASF, WMV, ASX, VCD, SVCD, MPE, MPG, DAT, MPEG, M1V, DIV, MPEG1, M2V, DV, MPEG2, M4V, MP4, MPEG4, 3GP, 3GP2, VOB, QT, MOV, RM, RMVB video biçimlerini destekler.

Sürükle-bırak desteği.
Videoları önizleme özelliği.
Otomatik kapanma özelliği.
Video çözünürlükleri seçeneği.
Görünüş oranını ayarlama özelliği.
Birçok altyazı dosyasını destekler.
H263, XviD, MPEG4 video çözücüleri.
Video kare hızını ayarlama özelliği.
Ses hızını, kanalını, şiddetini ayarlama özelliği.
Video ve ses verisini yüksek hızda kodlama özelliği.



İNDİR

 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.