Amazon one !

HELLOBOYS

Katılımcı Üye
2 Ara 2019
326
4
SAIwvB.gif



AMAZON'DAN AVUÇ İÇİ İLE ÖDEME YÖNTEMİ !



tJoGV2.gif




tJoGV2.gif


Amazon, mağazalardan alışveriş yapanların avuç içlerini kullanarak ödeme yapmalarını sağlayan Amazon'nun yaptıgı teknolojidir.


tJoGV2.gif




tJoGV2.gif


Şirket, son yıllarda kendi Go mağazalarını açarak ve Whole Foods'u satın alarak fiziksel mağaza pazarına yönelik önemli adımlar attı. Online alışveriş devi bu süreçte, müşterilerin raflardan hangi ürünleri aldıklarını izlemek için sensörleri ve kameraları kullanan ve daha sonra bir uygulama aracılığıyla otomatik olarak ücretlendirme yapan "just walk out” teknolojisinin kullanımı da dahil olmak üzere çeşitli ödeme yöntemlerini test ediyor.

tJoGV2.gif




tJoGV2.gif


Amazon, yürüttüğü testler sonucunda ödeme yöntemlerine bir yenisini ekledi. Şirket, kullanıcıların benzersiz avuç içi imzasını oluşturmak ve okumak için özel olarak oluşturulmuş algoritmaları ve donanımları kullanan yeni ödeme seçeneği Amazon One’ı duyurdu.

tJoGV2.gif




tJoGV2.gif


Amazon’un yeni ödeme yönteminden faydalanmak isteyen müşterilerin, avuç içlerini bir kez sisteme kaydetmeleri, tanıtmaları gerekiyor.


tJoGV2.gif


GyUig8.gif


 

HELLOBOYS

Katılımcı Üye
2 Ara 2019
326
4
Dostum amazon one yani avuç içini okuyor o yüzden amazon one koydum :)
 
Son düzenleme:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.