Amd

zeyrekli

Yeni üye
31 Eki 2006
36
0
üstatlar ne olur yardım. amd 3000+ bir işlemci ve asus anakarta sahip bir donanımım var her ikiside 3 aylık. 1 ay kadar önce bu donanım gayet güzel çalışırken birden 10 dakikalara varan bir kapanma süresi*performans düşüklüğü ve özellikle seste çatlamalar yapmaya başladı. anladığım örneğin media playerı çalıştırabilmek için işlemci zorlanıyor ve bu yüzden çatlamalar meydana geliyor.iki tane güçlü antivirüs çakışmasından kaynaklandığını sandık ve düzelttik hatta bir format yedi.Dün birden bu çatlamalar yeniden başladı ve yine bilgisayar ağırlaştı. bir arkadaş işlemcinin yanındaki kondensatörlerin şişmesi gibi bir durumdan bahis ediyor ama hem bu beni aşan bir konu hem donanım çok yeni ve bir zorlanma görmedi hemde yapabilecek birini bulmak çok zor.işin ilginci benim işlemci antivirüs gibi çalışmaya başladı bu her iki seferdede pc virüs gördümü bu olaya başlıyor. kusura bakmayın biraz uzun oldu ama donanım sıfır istediğim verimi bir türlü alamıyorum bırakın 10 günde bir formattan sıkıldım artık fikri ve bilgisi olan arkadaşlar ne olur yardım. bios ta bir problem olabilirmi acaba ?
 

3333

Emektar
27 Ara 2005
3,212
45
Little Town.
sen aç pc nin içinin bi tozunu al fanlarını vidalarını kontrol et sona tak tekrar formatla 1 tane antivrus kur pc ne (kaspersky) gene devam ederse yaz buraya
 

TuCeDu

Yeni üye
30 Kas 2006
21
0
bencede alakası yokk ama amd ye asus niye kullanıyon kardeş sen bence epox anakart all bide öyle dene...:D
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.