ana pc hack?

08DarkShadow

Katılımcı Üye
24 Ağu 2017
978
1
Merhaba ben internet cafedeki ana pc hacklemek istiyorum oraya sadece bir uyarı mesajı koyucam
bundan sonra daha dikkatli olun diyeceğim bu ana pc nasıl ele geçirebilirim

KaraPence1

Katılımcı Üye
29 Tem 2017
294
0
Dostum usb spread Ile Yaparsan lur program Usb Içındekı Dosyaları Gızleyecek SONRA Bır Kısayol YApacak Klösor Açıldımı exe devreye gırecek Sonra Ne Mesaj Istersen Var Sleep ekle Kendını Belgere Kopyalasın Çalıstırsın

clown03

Uzman üye
16 Tem 2016
1,594
0
Tokyo
Deep Frezee sorun çıkarır o dediğin biraz yaş gibi. Fakat benim bazı kafelerde fark ettiğim bir husus var o da şu ki;

Masaüstündeki "Ağ" kısmında internet kafedeki her pc birbirleriyle bağlantılı oluyor. Ana pcden dosya alıp ona dosya atabiliyorsun. Eğer bu o kafedede varsa dediğin şeyi yapmak mümkün. İmzamdaki kodu not defterine yazıp (" içindeki yerleri isteğine göre değiştirebilirsin) .bat olarak kaydettikten sonra ana pc nin masaüstüne atabilirsin. Daha çok korkutmak istersen forumda şaka virüsleri mevcut bakabilirsin.

Son düzenleme:

08DarkShadow

Katılımcı Üye
24 Ağu 2017
978
1
Dostum usb spread Ile Yaparsan lur program Usb Içındekı Dosyaları Gızleyecek SONRA Bır Kısayol YApacak Klösor Açıldımı exe devreye gırecek Sonra Ne Mesaj Istersen Var Sleep ekle Kendını Belgere Kopyalasın Çalıstırsın
ya benim amacım trojan kontrol etmek veya bilgisayarlarını 1 günlüğüne kilitlemek ana pc
diğer bilgisayarları kilitlemek istiyorum

Deep Frezee sorun çıkarır o dediğin biraz yaş gibi. Fakat benim bazı kafelerde fark ettiğim bir husus var o da şu ki;

Masaüstündeki "Ağ" kısmında internet kafedeki her pc birbirleriyle bağlantılı oluyor. Ana pcden dosya alıp ona dosya atabiliyorsun yani. Eğer bu o kafedede varsa dediğin şeyi yapmak mümkün. İmzamdaki kodu not defterine yazıp (" içindeki yerleri isteğine göre değiştirebilirsin) .bat olarak kaydettikten sonra ana pc nin masaüstüne atabilirsin. Daha çok korkutmak istersen forumda şaka virüsleri mevcut bakabilirsin.
Merak etmeyin deepfrize yok ama sadece ana pc yok işte oraya trojan atıp diğer bilgisayarları
1 günlüğüne kapatmak

Moderatör tarafında düzenlendi:

clown03

Uzman üye
16 Tem 2016
1,594
0
Tokyo
Deep Frezee ve ana pc olmayan bir kafe ... Hmm garip :D Başlıkta "ana pc hack" yazıyordu oysaki. Neyse o zaman siz direk forumdaki şaka virüslerini kontrol edin birçok paylaşım var hangi kod ne işe yarıyor şeklinde... (Cd sürücü açma, pcnin geç açılmasını sağlamak, rastgele klasörler açması vs.)
kodlar var. İyi forumlar :)

08DarkShadow

Katılımcı Üye
24 Ağu 2017
978
1
Deep Frezee ve ana pc olmayan bir kafe ... Hmm garip :D Başlıkta "ana pc hack" yazıyordu oysaki. Neyse o zaman siz direk forumdaki şaka virüslerini kontrol edin birçok paylaşım var hangi kod ne işe yarıyor şeklinde... (Cd sürücü açma, pcnin geç açılmasını sağlamak, rastgele klasörler açması vs.)
kodlar var. İyi forumlar :)
R hayır ana pc var fakat ana pc deeprfireze yok:D
DİĞER BİLGİSAYARLARDA VAR..!!!!

Mapzilla

Adanmış Üye
23 Eyl 2016
7,207
12
Windows XP Döneminden Sonra Autorun'lar Kalktığı İçin USB Hack Kalktı.1 Adet Digispark İnternetten Sipariş Edin , 1 Adette
C++ Bilgisi Lazım.Arduino Programıyla C++ Kodlarını Yazın.Mantık Şöyle İlerler Keyboard.h Kütüphanesini İlave Edip cmd İle Bir FTP Servere Bağlanıp Oradaki Backdoor'u Bir Diske Çekip Ve O Dizine Gidip O Dosyayı Oto Açtırması Lazım.Neden Söylemek Yerine Zarar Vermek İstiyorsun ?
:) Backdoor Olarak GNU/Linux Tabanlı İşletim Sisteminden Yapabilirsiniz.

Yardım Sever Üyeler Kulübü

08DarkShadow

Katılımcı Üye
24 Ağu 2017
978
1
beyler ben halledim bana sadece trojan kodu lazım bana trojan
verebilirmisiniz..!!
truva atı ama herkes virüs veriyor çökertme ben uzaktan kontrool istiyorum.!!!

Mapzilla

Adanmış Üye
23 Eyl 2016
7,207
12
beyler ben halledim bana sadece trojan kodu lazım bana trojan
verebilirmisiniz..!!
truva atı ama herkes virüs veriyor çökertme ben uzaktan kontrool istiyorum.!!!

Linux'ta Backdoor Oluşturabilirsin.Lakin Kendi Backdoor'unu Da Yazabilirsin.Eğer Bir Yazılımcı İsen.Backdoor'lar İçin En İyi Diller Python
Ve Perl'dir.

KaraPence1

Katılımcı Üye
29 Tem 2017
294
0
Windows XP Döneminden Sonra Autorun'lar Kalktığı İçin USB Hack Kalktı.1 Adet Digispark İnternetten Sipariş Edin , 1 Adette
C++ Bilgisi Lazım.Arduino Programıyla C++ Kodlarını Yazın.Mantık Şöyle İlerler Keyboard.h Kütüphanesini İlave Edip cmd İle Bir FTP Servere Bağlanıp Oradaki Backdoor'u Bir Diske Çekip Ve O Dizine Gidip O Dosyayı Oto Açtırması Lazım.Neden Söylemek Yerine Zarar Vermek İstiyorsun ?
:) Backdoor Olarak GNU/Linux Tabanlı İşletim Sisteminden Yapabilirsiniz.

Dostum ılk Önce Nedense Harmmy avatar Kullanan Supermen Oluyor

c++ Ardınodan Farklı Sadece Benzerlıklerı Var O Kadar Ve Konu Sahıbı arkadasım macro vırus yaparsan belkı olur benım bıldığım ana makınada deepffrezee Kurulmaz

olmadı sana önerırım sıfırdan troj yaz yanlız macro vırus daha mantıklı

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.