Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
başkan nerelerdeydin o projelerini ve fikirlerini özledik inşallah kalıcı olursun hakkında hayırlısı olsunBu yöntem sayesinde Avast,AVG,Kaspersky,Norton EXE'yi analiz edememektedir.
EXE Güvenli olarak sayılıp Avast capturescreen ve diğerleri geçilmektedir.
method privatedir.
fiyat: 600$
Exploit poc yolladiniz mi ?Bu yöntem sayesinde Avast,AVG,Kaspersky,Norton EXE'yi analiz edememektedir.
method privatedir.
Virustotal'e koyarsan antivirus firmaları uyanır.başkan nerelerdeydin o projelerini ve fikirlerini özledik inşallah kalıcı olursun hakkında hayırlısı olsun
exploit db koyabilirsin birde virüstotal sonucunu koyabilirmisin
Elinize sağlık eminim fiyatı kadar methodu'da güzeldir..Bu yöntem sayesinde Avast,AVG,Kaspersky,Norton EXE'yi analiz edememektedir.
method privatedir.
Bunu fark edince kendi bilgisayarımda dahi test etmedim yedek pc de testlerini yaptım, antivirus testlerinde interneti kestim. 1 ay'a yakın bu istismar yöntemi çalışıyor bakalım 600$ veren çıkar mı?vaaay adam dönüyor ve resmi bir dil, ilk işi para, böyle biri görmemiştim ben. Umarım hakkındaki düşüncelerimin değişmesine yol açmaz şu yazım biçimin olsun. Nerde neşeli o insan
Bilgi sahibi olduğunuz program dilleri nelerdir? Cevaplama şansınız var mıBunu fark edince kendi bilgisayarımda dahi test etmedim yedek pc de testlerini yaptım, antivirus testlerinde interneti kestim. 1 ay'a yakın bu istismar yöntemi çalışıyor bakalım 600$ veren çıkar mı?![]()
C/C++ biliyorum biraz java ve c#.Bilgi sahibi olduğunuz program dilleri nelerdir? Cevaplama şansınız var mı
Belki çok soru soruyorum ama merakımdan C/C++ Yazılım dillerini ne kadar zaman içerisinde öğrendinizC/C++ biliyorum biraz java ve c#.
PHP ve ASP de hobim ama pek zaman ayıramıyorum.
bu istismarı da C dilin de yazdım![]()
Met@sploit ile oluşturduğum backdoor ile de kullanırsın fakat exploit satıldı ve yakında herkes bulacaktır.Hocam, metod hala aktüel mi?
Meterpreter iyi ile oluşturduğun faydalı yükü defender ve kaspersky atlatabilir mi?
Exploit market ticaret yapmak için değildir. Bunu moderatörlere sorarsanız daha detaylı söyliyeceklerdir. Hatta bir moderatörün sözüne göre :Bu yöntem sayesinde Avast,AVG,Kaspersky,Norton EXE'yi analiz edememektedir.
method privatedir.
Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.