Android için MTP seçeneğine geçiş yapma yöntemleri

dudevorce

Üye
19 May 2016
92
1
İst
Selam arkadaşlar. Android bir telefonum var ekran paneli kırıldı şifresini açabiliyorum ancak verileri çekemiyorum çünkü USB bağlanma yöntemi galiba only charging'de kalmış. Media transfer'e geçebilmenin (dokunmatik kullanmadan) başka yöntemleri var mıdır? ADB vs çalışır mı? Çalışabiliyorsa şifremi de direkt oradan girebilirim. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
 

Hasqer

Uzman üye
27 Haz 2016
1,198
7
ADB ile telefonunuza uygun recovery kurun, TWRP öneririm.
Daha sonra telefonu recovery moduna alın, TWRP'deyken bilgisayarınıza bağladığınızda dosyalarınızı görebilirsiniz.
 

Hasqer

Uzman üye
27 Haz 2016
1,198
7
Hata ayıklamayı açamıyorum, yine de adb ile işlem yapabilme olanağım var mı?
Başka nasıl rahat açılır bilmiyorum.

Görüntü almak için şansın olabilir telefonun MHL desteği var mı bak istersen internetten, MHL kablo ile görüntü çıkışı için kullanabilirsin.

En kötü ihtimal ile biraz yapabilmen uzun sürebilir fakat şöyle bir yol deneyebilirsin eğer içindekiler çok önemli ise internetten hata ayıklama nasıl açılır tarzı bir video izle telefon modelinin daha sonra görmeden açmayı dene. Yerleri aynı olacak sonuçta, ekranın aynı yerlerine tıklarsın.

Eğer dokunmatiğin çalışmıyorsa USB çeviri al ve bir mouse bağla, mouselar genelde kullanılabiliyor telefonda bu sefer telefon ile açmayı dene. Dediğim gibi bu zor bir yöntem ama elinde başka çare kalmazsa bu denenebilir. Belki 10dk'da halledersin belki günlerin gider biraz.

Belki veri kurtarma işlemini telefoncular yapabilir, hafıza yükseltme işlemlerini yapıyorlardı iPhone'lara, Android'lerden veri de kurtarırlar sanırım ama ne kadar ücret alırlar bilmiyorum.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.