Android Linux Root

11 Şub 2019
88
6
Sayın üyeler iyi günler.

Aklıma takılan bir soru var ve size sormak istedim.
Mobil için kali linux kurduktan sonra consolda sürekli hata alıyordum termux'tan kaliye bağlanıp root alabiliyordum ama her işlemim hata veriyordu. Kısacası bir sorundan dolayı başaramadım. Aradığım şey ise yine Kali linux gibi rootlu işletim sistemi birşey arıyorum telefon'a root atmak istemiyorum. Önerebileceginiz uygulamalar ve ya konular varsa sevinirim.

Telefon : Redmi note 9 Pro Android 11 64 Bit



 

AHMET SENCER

Katılımcı Üye
19 Şub 2021
732
409
TANRI DAĞI
Merhaba değerli üye:
Kali linux en iyi ve popüler her yerden blgi edine bileceğin bir sistemdir bunu kullanmanı tavsiye ederim aldığın sorunu tht yardım merkezi bölümüne konu olarak açarsan arkadaşlar yardımcı olurlar.

iyi forumlar
 
11 Şub 2019
88
6
Maalesef çok konu açtım ama çözülmedi yaklaşık 3 ay uğraştım kali linux işe yaramadı ona yakın birşey önerebilir misiniz? Sadece root yetkisi olsa yeterli olur gerekli yüklemeleri yapabilirim
 

qphoenix

Üye
23 Nis 2019
220
19
sanırım android cihaza kali kurmak istiyorsun bunun için farklı yöntemler mevcut play store dan anlinux, linux deploy veya userland uygulamalarını indirip deneyebilirsin. daha fazla bilgi istersen kaynak önerisinde bulunabilirim.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.