Antikor Temel

ÇağlaR

Yaşayan Forum Efsanesi
22 Tem 2007
9,942
17
Ankara
Antikor ilk ve tek bilgisayar bağışıklama sistemidir. Uygulamalarınızla bütünleşir ve her türlü virüs tehdidine karşı kendilerini korumalarını sağlar.

Tehditleri algılamak için herhangi bir veritabanına ihtiyaç duymaz. Antivirüs programlarının algılayamadığı tehditlere karşı da doğal bağışıklama sağlar.

Doğal bağışıklama virüs tehditlerini önler, virüslerden kaynaklanan değişiklikleri ve bozulmaları ne ölçüde olursa olsun onarır * .

Sadelik:
Antikor çok kolay anlaşılan içeriği sayesinde rahatça kullanılır.

Akıllılık:
Antikor, çalışma anında bütün virüs tehditlerine karşı uygulamanızı kontrol eder ve olası tehditleri uygulamanızdan çıkarır.

İşletim Sistemiyle Tam Uyumluluk:
Antikor, işletim sistemi uygulamalarıyla ** %100 başarı ile bütünleşir, çalışma anında bilgisayarınızda hiçbir yavaşlamaya ya da bellek azalmasına sebep olmaz. Tehditleri uygulamaların çalışma anında önler.

Tehditleri Önceden Algılayabilme Kabiliyeti:
Antikor, hiçbir virüs veritabanına ihtiyaç duymadan tehditleri algılar ve bunu sizin için sınıflandırır.

Eş Zamanlı Tarayıcı:
İstenilen büyüklükte sürücü veya dizini eş zamanlı olarak tarar ve olası tehditleri algılayarak sınıflandırır, bu özelliği ile işlem zamanını kısaltır.

* Bozulmalara karşı tam koruma yalnızca uygulamanın tamamı yedeklendiğinde geçerlidir.
** 32Bit Microsoft Windows işletim sistemi uygulamalarına tam uyumludur.

Önemli Not: Virüs tarama programı değildir. Sistem kurulumdan hemen sonra uygulamalarınızı bağışıklayarak virüslerin sebep olduğu bozulmalardan tamamen kurtulabilirsiniz.


Link : RapidShare: Easy Filehosting

Rar Pass : www.turkhackteam.net


TurkHackTeam.Net/Org
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.