Antİrus 3 Web Hack

pit10_mikado

Katılımcı Üye
26 Eyl 2006
651
3
biyerlerden
Hedef web sayfasının barındıgı serverın aşırı efor sarfetmesini ve sistemin interaktif arabirimlerinin bloke olmasını sağlar. Bir Turk grup tarafından yazılmış Etkili bir program.

http://işte link:ww.tamindir.com/program/3399/Antirus_3.htmişte link:ww.tamindir.com/program/3399/Antirus_3.htm[/URL]

Zip Şifresi: Hackpower.net


DUYURU: arkadaslar tamindir.com da casus yazılım var ama bazı programları antiler virus olarak algılayabiliyor:

ORNEK: saldırı programları duyurmus oluyum dedim:
 

writer_gar

Üye
25 Kas 2006
106
0
bide bu ddos saldırısı galiba antirusun 3 ümü çıkmış daha 2 si çıkmadan :D anlamadım flooderle tek kişi fazla bişi yapamazsınız biliosunuz burası türkiye 512mbit 50€ aylık onun için grupça 1 siteye dalın siteyi baya yorarsınız adamlar siteyi devre dışı bırakmazlarsa serverden atar almaları 1 gün fln sürer bide giremezlerse Allaaah yani index atamazsınız sadece siteyi kullanıma kapatırsınız bunla ;)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.