AOC maliyet odaklı 8-inç tabletini CeBIT 2011'de sergileyecek

Agemon

Özel Üye
22 Ocak 2010
6,476
1
aocbreeze01-dh-fx57.jpg


Monitör üreticisi AOC, tablet bilgisayar akımına katılan üreticiler arasında yer alıyor. Firma ilk tantımını Ocak ayındaki CES 2011 Fuarı'nda yaptığı Breeze kod adlı Android tabletini CeBIT 2011'de lanse edeceğini duyurdu. 8-inç büyüklüğünde ve 800 x 600 piksel çözünürlüğünde dirençli dokunmatik ekrana sahip olan tablet, 600MHz Rockchip işlemcisini kullanıyor.

Android 2.1 işletim sistemiyle gelen tablet, standart olarak 4GB depolama kapasitesiyle geliyor ve daha fazla alan için microSD kart slotu kullanılabiliyor. Kabslosuz iletişim için 802.11g WiFi desteği sunan cihazda PC bağlantısı ve veri aktarımı için USB portu ile donatılan cihaz lityum-iyon pil kullanıyor ve 200 Avro seviyesinden sunulması bekleniyor.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.