/// AOMEI Partition Assistant Professional Edition 5.5 ///

Köstebek-02

Yaşayan Forum Efsanesi
6 May 2008
15,580
45
Köstebek
lszr.jpg


Aomei Partition Assistant Home Edition disk bölümlerinizi yönetebilmeniz için tasarlanmış kullanımı kolay ve kompakt bir yazılımdır.

Program yardımıyla sabit disk bölümlerinizi yeniden boyutlandırabilir/taşıyabilir, genişletebilir/daraltabilir, yaratabilir, silebilir, formatlayabilir, gizleyebilir, kopyalayabilir, klonlayabilir, sabit disk silebilir, bölümleri silebilir, disk yüzey testleri yapabilir, veri kaybetmeden tekrar bölümleyebilirsiniz.Genişletilmiş Bölümleme Sihirbazı, Disk Kopyalama Sihirbazı ve Bölüm Kopyalama Sihirbazı gibi üç yararlı içerik Aomei Partition Assistant Home Edition programının içerisinde entegre olarak bulunmaktadır. Bu üç yararlı yerleşik sihirbaz sayesinde yapmak istediğiniz işlemleri kolayca ve hızlı bir şekilde yerine getirebilirsiniz.Özellikle ortak kullanıcılar tarafından kullanılan bilgisayarlar üzerinde disk bölümleme yönetimi sayesinde büyük avantajlar elde edebilirsiniz.


download.png


http://turbobit.net/hu3r6bbnl10i.html

Download AOMEI Partition Assistant Professional Edition rar
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.