Başvurmak isteyen üyelerimiz için alımlar açıktır. Hayırlı olması dileğimle katılacak üyelerimize başarılar dilerim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba, Öncelikle Hiçbir Yetkili Bilgilerine Kullanmaz Ve Pazarlamaz Zaten Ayrıca Herkez Anonim Ancak Ekip İçerisinde Kimin Ne Olduğu Belli Olmayan Bir Ekip Olamaz, Sonuçta 1 Milyon Üyesi Olan Bir Platformda En Önemli Ekiplerden Bir Tanesine Katılıyorsun.Bu kadar çok kişisel bilginin talep edilmesi Ar-Ge ekibine katılmak isteyen, potansiyeli bulunan kişilerin çekinmesine neden olur bence. Şahsen ben çekindim, katılmayı düşünüyordum ama vazgeçtim. Buradaki insanlar anonimdir ve yönetici vasfındaki kişilerle dahi kimse kritik bilgilerini paylaşmak istemez
Bu web sitesi resmi bir kurum değil ki. Burası bir yeraltı forumu. Ben bu foruma 2018 senesinde geldim, aktif olmasam da çok iyi biliyorum. Bu web sitesine giren, 2-3 yıl boyunca görev yapmış bir üye ÜDY olabiliyor. Yani rastgele bir insan olduğu ve onu tanımadığım gerçeğini değiştirmediği gibi ona kişisel bilgilerimi vermem için bir gerekçe sunmuyor yetkili biri olması. Bu gözler üst yetkili kararıyla yetkisi alınmış, banlanmış ÜDY gördü. Yani ÜDY'ler bir insan bizim gibiMerhaba, Öncelikle Hiçbir Yetkili Bilgilerine Kullanmaz Ve Pazarlamaz Zaten Ayrıca Herkez Anonim Ancak Ekip İçerisinde Kimin Ne Olduğu Belli Olmayan Bir Ekip Olamaz, Sonuçta 1 Milyon Üyesi Olan Bir Platformda En Önemli Ekiplerden Bir Tanesine Katılıyorsun.
Resmi daire demişken bazı yöneticiler polis bu arada yaptığınız her hack girişimini biliyorlar.Bu web sitesi resmi bir kurum değil ki. Burası bir yeraltı forumu. Ben bu foruma 2018 senesinde geldim, aktif olmasam da çok iyi biliyorum. Bu web sitesine giren, 2-3 yıl boyunca görev yapmış bir üye ÜDY olabiliyor. Yani rastgele bir insan olduğu ve onu tanımadığım gerçeğini değiştirmediği gibi ona kişisel bilgilerimi vermem için bir gerekçe sunmuyor yetkili biri olması. Bu gözler üst yetkili kararıyla yetkisi alınmış, banlanmış ÜDY gördü. Yani ÜDY'ler bir insan bizim gibi
Ayrıca o 1 milyon hesapların çoğu bot. 1 milyon üyesi bulunan bir web sitesi nasıl olur da günde 20-30 aktif üye etkileşimine sahip olamaz, forum ölü
TmdırBu web sitesi resmi bir kurum değil ki. Burası bir yeraltı forumu. Ben bu foruma 2018 senesinde geldim, aktif olmasam da çok iyi biliyorum. Bu web sitesine giren, 2-3 yıl boyunca görev yapmış bir üye ÜDY olabiliyor. Yani rastgele bir insan olduğu ve onu tanımadığım gerçeğini değiştirmediği gibi ona kişisel bilgilerimi vermem için bir gerekçe sunmuyor yetkili biri olması. Bu gözler üst yetkili kararıyla yetkisi alınmış, banlanmış ÜDY gördü. Yani ÜDY'ler bir insan bizim gibi
Ayrıca o 1 milyon hesapların çoğu bot. 1 milyon üyesi bulunan bir web sitesi nasıl olur da günde 20-30 aktif üye etkileşimine sahip olamaz, forum ölü
Tmdır. Ayrıca Katılmanız İçin Sizi Zorlayan Yok Sadece Açıklama Yaptım. Forum Ölü İse Diyer Forumlara Göz Atabilirsiniz. İyi Akşamlar.
Anladım Önerin İçin Teşşekür Ederim Kendi Adıma. Son Olarak KVKK Bakmanızı Öneririm.Benim mesajımda zorladıklarını söyleyen ya da ima eden bir ifade yok. Eğer aklı başında, hevesli geliştiricileri aralarında bulundurmak istiyorlarsa, bu prensipten vazgeçmeleri gerektiğinden bahsedip bir öneri sundum
bazılarının polis olduğunu bilmiyordum ama forumun güvenliği için iyi olduğunu düşünüyorum (veriye her yerde ihtiyaç var ve kullanıcının insan olduğunu onaylar.)
KVKK sadece resmi kurumlar/işletmeler için geçerli değil mi?Anladım Önerin İçin Teşşekür Ederim Kendi Adıma. Son Olarak KVKK Bakmanızı Öneririm.
??bazılarının polis olduğunu bilmiyordum ama forumun güvenliği için iyi olduğunu düşünüyorum (veriye her yerde ihtiyaç var ve kullanıcının insan olduğunu onaylar.)
Kullanıcı Bilgileri, Raporlar, Belgeler, Çerezler Toplayan Her Site İçin Geçerlidir İster Ticari İster Diğer.KVKK sadece resmi kurumlar/işletmeler için geçerli değil mi?
Veri güvenliğine ilişkin yükümlülüklerKullanıcı Bilgileri, Raporlar, Belgeler, Çerezler Toplayan Her Site İçin Geçerlidir İster Ticari İster Diğer.
TmdırVeri güvenliğine ilişkin yükümlülükler
MADDE 12- (1) Veri sorumlusu;
a) Kişisel verilerin hukuka aykırı olarak işlenmesini önlemek,
b) Kişisel verilere hukuka aykırı olarak erişilmesini önlemek,
c) Kişisel verilerin muhafazasını sağlamak,
amacıyla uygun güvenlik düzeyini temin etmeye yönelik gerekli her türlü teknik ve idari tedbirleri almak zorundadır.
(2) Veri sorumlusu, kişisel verilerin kendi adına başka bir gerçek veya tüzel kişi tarafından işlenmesi hâlinde, birinci fıkrada belirtilen tedbirlerin alınması hususunda bu kişilerle birlikte müştereken sorumludur.
(3) Veri sorumlusu, kendi kurum veya kuruluşunda, bu Kanun hükümlerinin uygulanmasını sağlamak amacıyla gerekli denetimleri yapmak veya yaptırmak zorundadır.
(4) Veri sorumluları ile veri işleyen kişiler, öğrendikleri kişisel verileri bu Kanun hükümlerine aykırı olarak başkasına açıklayamaz ve işleme amacı dışında kullanamazlar. Bu yükümlülük görevden ayrılmalarından sonra da devam eder.
(5) İşlenen kişisel verilerin kanuni olmayan yollarla başkaları tarafından elde edilmesi hâlinde, veri sorumlusu bu durumu en kısa sürede ilgilisine ve Kurula bildirir. Kurul, gerekmesi hâlinde bu durumu, kendi internet sitesinde ya da uygun göreceği başka bir yöntemle ilan edebilir.
Silinen yukarıdaki mesaja cevap verdim. yorumumu yazdığımda silinmişti.O ne demek ya. Forumda robot, programlanmış kullanıcılar mı var
Bu bilgilerin istememizin sebebini bir üstteki postta açıkça belirttik. Sizler için kişisel bilgileriniz ne kadar değerliyse, bizim için de bu forumun güvenliğini/devamlılığını sağlamak aynı ölçüde önemli. Bu sebeple foruma yönetici alındığı her dönemde, bu forumda yöneticilik yapmış herkesten bu bilgiler talep edilmiştir. Önceden bu bilgiler; ekip lideri tarafından toplanıp işlenirken, artık başvurular tek bir hesapta toplanıyor ve bu hesaba ilgili tek bir kişinin erişimi var. Ayrıca KVKK Politikamız gereğince; başvurular tamamlandıktan sonra ekibe alınmamanız veya sonrasında yönetimden ayrılmanız halinde, dilerseniz bilgilerinizin silinmesini de talep etme hakkına sahipsiniz. Buna ek olarak;Ad ve Soyad :
Doğum Tarihi (Gün. Ay , Yıl) :
Memleket :
İletişim No (Herhangi bir gruba alınmayacaksınız, sahte numaralar geçerli değildir.):
Eğitim Durumu :
Kendi fikrim = Bu kısımdaki bilgilerin istenmesi biraz üyelerin guruba katılmasını zorlaştırır devir kötü 2016 2017 2018 2019 guven ortamı vardı simdi ise yok 2020 de bütün hatlar koptu millet birbirini yiycek vaziyette vahsilesti herkez insanlar kutuplaştı
Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.