arakdaslar gizli dosya simgesi kayıp :yardım arkadsalar lüten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaslar gecenlerde pc deki gizli dosyaları acamıyorum diye forumları gezdim ve biyerde regeditte bi ayar yapmamı söylüyordu yaptım ve birdaha gerisi gelmedi artık gizli dosya göster simgesi yoq nasıl geri alabilirim yardımcı olursanız coqqq sevinirim

eğer format attın hala gizli klasörler görünmüyor ise sen muhtemelen C:/ sürücüsüne format atttın. D:/ sürücüsündeki virüs format sonrası kendini tekrar C:/ ye atıp gizli klasörlerin görünümünü tekrar engelledi. :) yok ben tüm diske format attım mı diyorsun ? flaş bellekten yada cd den tekrar geçti öyleyse. bu virüsü ben tanıyom da :) neyse ben ne yapacağını söyleyim.

bir tane bat dosyası var, çift tıklayınca bu tip virüsleri siliyor. temizlendikten sonra kendi kendine kapanıyor. istersen yollayım.

edit:msn vermek yasaktır.AGİTcAN

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.