Ares Resimli Anlatım(genel özellikleri)

f_and_y

Uzman üye
30 Eyl 2006
1,135
13
istanbul
EMULE ; *****,i-Mesh,******* benzeri bir P2P programı.Programla diğer kullanıcıların bilgisayarlarında bulunan izin verilmiş dosyaları kendi bilgisayarınıza yükleyebilir yada kendi bilgisayarınızdaki dosyaları diğer kullanıcılarla paylaşabilirsiniz.Hiçbir Virüs reklam vb. içermez.

Programı çalıştırdığınız zaman ingilizce olarak size güvenlik duvarı aşılsın mı diye sorabilir evet deyin.

Gelelim Ayarlarına

KONTROL PANELİ

Genel

.
a28ad.jpg

Transfer
b22ra.jpg


Sohbet

c28qs.jpg




d24im.jpg


Link Gösterimi
e20cc.jpg

Proxy Sıçraması


f1sa.jpg


SOHBET
i4fo.jpg

j1dk.jpg


TranSfer edilen bir dosyayı sağ tıkladığınız zaman aşağıdaki menü açılır ve açıklamaları şöyledir.
j22rm.jpg


ARAMA

84KB.
k3xv.jpg


yÜKLEME KRİTERLERİ

l5kr.jpg

**** Ayarları budur arkadaşlar,kolaydır,ben bugüne kadar çok dosya indirdim ama fake dosyaya 1 kere rastladım.Film Tamamen indirmeden önce yükleme başladıktan sonra 4-5mb indirip AVIPreview'den C:\Program Files\**** Lite Edition\My Shared Folder klasörünü açıp görüntü ve sesi kontrol edin.

**** çok kullanıcılı bir filmi 12-14 saat arasında indirebiliyor (256k adsl)

En çok sorulan sorulardan biri ise %98'e geldi takıldı kaldı.Bu durumda sabırlı olacaksınız,arada bir bu dosyaya dur devam et yaparsanız yeni kullanıcılar arar ve tamamlama oranı artar.**** sonlara doğru yavaşlar çünkü dosyanın hepsini tamamlayan kullanıcılar filmi My Shared Folder klasöründen başka bir dizine taşırlar ve böylece paylaşımcı sayısı azalır.

**** birden hızlanmaz 2 kullanıcılı bir film 2-3 saat sonra 30-40 kullanıcıya kadar çıkabilir(ki ben 1 kullanıcı ile başladığım filmin 70+71 olduğunu çook gördüm)

Gelelim Upload meselesine ewet ****te upload yüksek tutulduğu zaman download hızınız ciddi azalır.Bu durumda 2 yol var.256k adsl olmasına rağmen ben paylaşımcıyım diyerek hiçbirşey yapmamak.2.yol Netlimiter adlı programı indirerek upload hızını belirlemek.Bu tamamen size kalmış durum.

**** daha çok,uğraşmayı,sıra beklemeyi sevmeyen yükleyeyim direk indirsin diyen kullanıcılar için idealdir
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.