Arkadaş Sitelerinden Aranıyorum

MrSytem

Katılımcı Üye
30 Ağu 2019
591
4
Sabah saatlerinde biri benim adıma arkadaşlık sitelerine benim telefon numaramla kaydolmuş. Saçma sapan smsler gelmiş telefonuma. Hiç başınıza böyle birşey geldimi? Geldiyse ne yaptınız?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
 

Nephilius

Yeni üye
8 Ocak 2017
6
1
Hocam ben de birisinin sizin numaranızı verebildiğinden şüpheleniyorum. İlgili sürelerle iletişime geçip iletişim tercihlerinizi veya iletişim bilgilerinizi kaldırabilirsiniz.
 

XKaraGERGEDANX

Uzman üye
19 Ocak 2021
1,373
113
3301/1.1.ano
telefon numarası değiştirmek en kesin çözüm olur genelde böyle siteler numara buldu mu peşini bırakmaz tabi telefon numarası bulmak çokta zor birşey değil ama her işin cahili abazan kesimi olduğu için engelleme ile savcılık la falan çözülmesi zor olur ha en kötü tanınmayan numaraları direk reddet sadece rehberim beni arasın, SMS atsın gibi bir ayar yapılır
 

Tcspy

Uzman üye
5 Eki 2019
1,028
103
TC
bir numarayı engeleyince i***ler diğer numaradan basıyor mesajı ama yapan insan suç işliyor ve yeni numarada çözüm olmaz çünkü kimin yaptığını bilmiyorsanız yeni numaranızıda verir milletinde işi gücü yok jigoloların peşinden koşuyor
 

Kafkaskabardey

Yeni üye
21 Eki 2020
1
1
🇹🇷
Sabah saatlerinde biri benim adıma arkadaşlık sitelerine benim telefon numaramla kaydolmuş. Saçma sapan smsler gelmiş telefonuma. Hiç başınıza böyle birşey geldimi? Geldiyse ne yaptınız?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
Emniyete git benim adıma biri arkadaşlik vb sitelere vermiş diye şikayette bulun yada uğraşmak istemiyorum diyorsun git numaranı değiştir.
 

'Chan

Uzman üye
1 Nis 2020
1,801
1,458
Shibuya
Merhabalar,
XKaraGERGEDANX'in dediği gibi en kesin çözüm numaranızı değiştirmek olacaktır. Ayrıca R10net üzerinde numaranızın açık olduğunu ve oradan görenlerin yapmış olabileceğini belirtmişsiniz. R10net'de yer alan hesabınızın gizlilik alanına giderek profilimi sadece üyeler görebilsin yaparsanız daha iyi olacaktır.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.