Arkadaşlar Yardım lutfen !!

bomba195

Yeni üye
16 Ağu 2008
2
0
Arkadaşlar bana Ip ile Pc ye baglanma programı lazım o kdr aradım bulamadım :S bana resımlı anlatımın yaparmısınız ?

Yada Forumda varsa Link verırmısınız.

Şimdiden Tskler
 

CaLLouS

Kıdemli Üye
30 Ocak 2009
3,025
0
kardes verim ama yerı bura degil bidakı sefere tht yardıma acarsan iyi oLur

Pc ye girmenin en zahmetsiz ve koLay yoLu ...

program linki:

http://www.jetdownload.com/download.php?id=13200&program=Essential%20NetTools


12 Adımda ENT Programı iLe IP sini biLdiğiniz yada biLmediğiniz yani rastgeLe bir kişinin PC sine girin yada ip araLığı iLe başka birisinin PC ye girin. Aşağıda detayLı anLatımı buLunmaktadır.

17sj.jpg


20wu.jpg


37zh.jpg


45gh.jpg


53kh.jpg


69gr.jpg


71ak.jpg


88vt.jpg


91iq.jpg


106nw.jpg


116ms.jpg


127ic1.jpg
 
Son düzenleme:

thewomanizer

Yeni üye
22 Kas 2009
45
0
Cehennemin dibi
Ben bunu kullandım pcleri buluyor ama hiç biri şifresiz değil yani bilgisayar adı ve şifre olan bölümde kac defa takılıp kaldım sonra sildim programı eğer o şifreleri geçebilicek birşey varsa o zaman gayet hoş bir programdır .. ve çok işe yarar ama olmuyor .... :(
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.