artık web hack cok kolay(sitenin adını yaz siteyi dondur)

TuT@NK@M0N

Uzman üye
3 Tem 2006
1,288
5
arkadaşım bu bir tür animasyon vede birçok kez konu açıldı bunun için lütfen dikkat edelim forum kirliligine sebep oluyoruz.
 

devil

Yeni üye
6 Mar 2007
19
0
Vala bilmiyom 20dk ligina bi siteyi dondurdu sonra denedim olmadi bilmioyrum adamlarda sonra bakim yapilacak diye duyuru cikarmislar siteye :diablo bende ne oldugunu anliyamadim .
 

undertakerefe01

Katılımcı Üye
6 Tem 2007
776
7
önüne gelen paylaşım açıo güxel ama yararlı ve en onemlısı ÇALIŞAN programlar paylaşalım bılmeyen kardeşlerımızde öğrensin...
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.