Bu işleri ayrı ayrı yapan bir yığın program var gerçi ama ben hep bilinen, büyük firmaların, bu işten ciddi para kazanan firmaların programlarına daha çok güveniyorum.
Programı kısaca tanıtacak olursam... Aslında tahmin edeceğiniz gibi, internet artıklarını, kullanılmayan dosyaları vs vs silen, registry i düzenleyen, bir çok Windows ayarlarını yapan bir program.
Kurarken zorlanacağınızı sanmıyorum. Winoptimizer 3 yüklüyse kaldırmanızı istiyor. Evet diyince kendisi kaldırıyor.
Kurulum aşamasında oraya buraya kısayolumu koyayım mı dediği sayfa çıkınca, ben nerdeyse bütün tıkları kaldırdım. En üstte trial kodu alın diyordu. Altında da masa üstü simgeleri vs vs... Sadece en alt kısımdaki iki tıkı bıraktım. onlarda sağ tuşa ekledikleri özellikler. Kalmasında sakınca yok.
Yükleme bitince program çalışıyor. Kapatın... Patch dosyasını çalıştırın ve diğerlerinde yaptığınız gibi programı yüklediğiniz yeri gösterip, patch diyin. Hepsi bu
Güle güle kullanın...
İNDİRRR
Rar Şifresi : samur