Aşk serbest piyasada

asi_kız

Uzman üye
17 Eyl 2006
1,482
28
Bilemedik anlayamadık,göremedik……Aşk serbest piyasada, kredi kartına on iki taksitle satılıyorlar. Eğer günahkar olacağınıza inanmıyorsanız, aşkı düşük bir faiz oranıyla hemen sahip olabilirsiniz.İleriki bir zaman dilimde sahip olduğunuz aşkın borcunu yavaş yavaş ödersiniz.Çevrede çok fazla müşteri çıkmaya başladı.Ne kadar fazla piyasayı araştırırsanız sizin için maliyeti o kadar düşük olabilir.!!!!!!

İsteyen kısa yoldan aşk sahibi olabilir.Dikkat edin faiz oranları birden yükselirse borcunuzu ödeyemezsiniz.!!!Birde bakarsınız mahkemelik olmuşsunuz .Alacağınız Aşkın fiyatını iyi ayarlamak gerekir.!!!Kimse kimseyi anlamak zorunda değil.Türkiye’de serbest piyasa ekonomisi var.İsteyen istediğine en kısa yoldan sahip olabilir.Neden insanların zoruna gider ki?!!!!!!!

Peki şimdi akıllara fakir olan nasıl satın alacak diye bir düşünce aklınıza gelebilir.Artık onu da fakirle düşünsün.

Magazinciler ve magazinci takılmaya çalışan kesim aşkı; paraları çok fazla olduğu halde taksitle satın alırlar.Sonra tekrar büyük bir karla satarlar.Aslında onlar zarar etmişlerdir.Kimi örnek alacağımızı çok iyi düşünelim.Bizlerde onlar gibi aşkı ağlatmayalım.Bizde onlara benzemeyelim.

Lütfen kendimizi tanıyalım.Ben insanları eleştiriyorum.

Ama şunu bilmenizde fayda var.Amacım gözlerimizin açılması.Başka bir amacım olamaz.Keşke değerlerimiz parayla satılmasaydı.Yazık gittikçe dünya dibe batıyor.Ben yinede aşkıma sahip çıkmaya çalışıyorum.Aşksız yaşamıyor.

Ben hiçbir zaman; samimiyetle ilerlediğim bir yolda taviz vermem.Ben kimseyi suçlamıyorum.İçimizde saklı olanları ben bilemem.Herkes kendine göre bir çizgi çizmiş olabilir.İsterim ki gönüller arınsın anlamsızlıklardan.
Kimse ben mükemmelim diyemez.Zaten kimse kimseden mükemmel olmayı beklemez.Yeter ki değerlerimize ve kendimize biraz daha sahip çıkalım.

Kırıcı olmak istemem………………..

alıntıdır
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.