Aşk Tuzağı

lord_magic

Katılımcı Üye
13 Şub 2006
607
6
c:\Trojan.ex
ne yapılır bu aşk ölçerle ?


efendim sistemimiz şöyle işliyor. siz sitemize üye oluyorsunuz.(aha bak sağda) biz size bir adres veriyoruz. siz de bu adresi arkadaşlarınıza mail/msn/chat yoluyla falan yolluyorsunuz:
" aa bak ne buldum. aşağıdaki adrese giriyorsun. adını, yaşını, boyunu falan yazıyorsun. sonra hoşlandığın(veya arzuladığın) kızların(veya kızsan erkeklerin) adlarını ve soy adlarını yazıyorsun sonra o sana o kıza ona nasıl açılabileceğini, nasıl davranman gerektiğini, birbirinizi ne kadar sevdiğinizi hesaplıyor. ben denedim çalışıyor. sen de arkadaşlarına yolla." (örnekler sitemizde mevcuttur)
sonra bu kişi bunu yiyip isimleri giriyor, basıyor hesapla tuşuna "hahaha tuzağa düştünüz isimler www.askolcer.org[/URL] ben ççooook kıseye yedirdim çooook :D
 

lord_magic

Katılımcı Üye
13 Şub 2006
607
6
c:\Trojan.ex
ya arkadasım bunu arkadasına gonderıosun sevdıgının ısmını yaz sona arandakı uyma bak dıye o yazıo uymunu ogrenmek ıcın ama sevdıgı kısıler senın maılıne gelıo..... ;) anladınmı
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.