Aşkınızı Canlı Tutmanın Yolları

pit10_mikado

Katılımcı Üye
26 Eyl 2006
651
3
biyerlerden
Ah" dese ne olduğunu sorun* ısrar edin... Cevap vermezse küsün.

Küçücük hatalarını büyütün* 3 gün kadar konu* sadece o hata olsun* onu arkadaşlarınıza şikayet edin. Sonra da hıçkıra hıçkıra ağlayın.

Her tartışmada 10 yıl ya da gidebildiğiniz kadar geriye gidip* eski hatalarını yeni baştan konu edin. Hatasını hatırlayamazsanız kendisine sorun. Aman ağlamayı ihmal etmeyin.

Baktınız ki tartışmada haklı çıkmak üzere* tereddütsüz düşün bayılın ve ayılmadan önce de titreme krizi geçirin.

Siz bayıldığınızda sizden uzak bir yere gidip oturduysa* ayılınca* neden sizinle ilgilenmediğini sorun. Kızın* onu suçlayın. Hatta tekrar bayılın.

Es kaza HAKLI ise... Hemen eski haksız olduğu olayları ona hatırlatın ki* haklı olduğu olayı unutsun.

Eğer evliyseniz eve geldiğinde onu geceliğinizle karşılayın.

Dır dır çok önemli... Yapmayı ihmal etmeyin.

Her akşam cep telefonunun adres defterini kontrol edin. Defalarca aynı numaraları sorun* ama açıklamalarıyla yetinmeyin bir de numarayı arayın. Karşınıza çıkan kişiye kim olduğunu ve partnerinizi nereden tanıdığını sorun. Patronu olsa bile.

İş yerine sık sık gidin ve oradaki insanlara onu şikayet edin. Ama ne olursa olsun hastayken* yukarıdakileri yapmaya ara verin ve onunla ilgilenin.

Kıskançlık yapın ama bundan hoşlanırsa asla kıskanmayın.

Bütün bunlara rağmen sizi sevmeye devam ediyorsa* ne yapıp edip hemen onunla evlenin.
 

sanallord

Üye
5 Eyl 2006
234
2
01
ıyı güzel dıyorsunda*o zamanda it muamelesı yapıyorlar.bence doru deıl altta kalanın canı çıksın dıyeceksın :):)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.