Aslan Burcunun Özellikleri

ByToluidin

Özel Üye
27 Ocak 2007
3,171
553
ASLAN (23 Temmuz - 23 Ağustos) Ateş / Sabit

Yıldızı: Güneş
Uğurlu günü: Perşembe
Uğurlu sayısı: 6
Uğurlu taşı: Aslan
Uğurlu rengi: Beyaz
Uğurlu çiçeği: Orkide
En büyük özelliği: Cömertlik
En büyük amacı: Lider olmak
Uygun partnerler: Koç, İkizler, Balık
Zayıf tarafı: Kibir

ASLAN'nın KARAKTERİAslan burcu insanı cesareti ve kendine güveni ile tanınır. Hareketli bir kişiliğe sahiptir. Bıkıp usanmadan çalışır ve bu durumdan asla şikayetçi olmaz. Genellikle başarılı olur ve bununla övünür.

Hile yapmaktan hoşlanmaz. Her zaman dürüstlükten yanadır. Kin tutmayan ve bağışlayıcı bir karakter çizer. Ancak kabul edemeyeceği olayları kolay kolay unutmaz.

Amacı herkesi ve herşeyi kumanda etmektir. İş yerinde ve ilişkilerinde lider rolünü oynamaktan zevk alır. Etkileyici tavırları sayesinde her istediğini kabul ettirir.

Lükse ve zevklerine düşkündür ama paraya bağımlılığı yoktur. Para, standartlarını koruması için gerekli olan bir araçtır.

Açık sözlü ve dürüsttür. Çevresindekileri de kendi gibi dürüst zanneder. Bu nedenle aksi bir durumla karşılaştığında üzülür ve sinirlenir.

İYİ ASLAN / KÖTÜ ASLAN
Aslan'ın iyi yönleri:Cömertlik, yaratıcılık.
Aslan'ın kötü yönleri:Kendini beğenmişlik, sabit fikirlilik.


ASLAN ve İLİŞKİLERİ
Güleryüzlü ve sevimli tavırları sayesinde çok kolay arkadaş edinebilir. İyimserliği, arkadaşları tarafından en çok sevilen yönüdür. Kendinden emin tavırları karşısındaki kişiyi hemen etkiler.

Aşk onun için çok önemlidir. Duygularını gizleyemez. Aşk sözcükleri döktürmekte üstüne yoktur. İlişkilerinde daima dürüst olmaya çalışır.


ASLAN BURCU KADINI VE ERKEKLER:

Aslan burcu kadını cazibeli, cesur ve sevgi doludur. Dürüstlüğe çok önem verdiğinden içten olmayan bir erkekle beraber olamaz. İltifatlardan hoşlanır. İlişkilerinde lider konumunda olmak ister.

ASLAN BURCU ERKEĞİ VE KADINLAR:
Ateşli bir aşıktır ancak diktatör tavırları bir süre sonra sorun yaratabilir. Aşırı derecede kıskançtır. Uysal ve kişilikli kadınlardan hoşlanır.

İŞ:Aslan burcu insanı lider konumunda olacağı işler yapmak ister. Çok iyi bir yönetici olabilir. Genellikle başarılıdır ancak sevmediği bir işi yapmak zorunda kalırsa hata yapabilir. Kötü bir iş yapmaktansa hiçbirşey yapmamayı tercih eder. Sıkıcı ve kasvetli işlerden hoşlanmaz. İyi bir aktör, müdür ya da asker olabilir.

ASLAN BURCUNUN ÜNLÜLERİNapolyon, Fidel Castro, Neil Armstrong, Alfred Hitchcock, Dustin Hoffman, Robert de Niro ...

ASLAN BURCU ve SAĞLIK
Aslan burcu insanının bağışıklık sistemi güçlüdür. Hastalıklara karşı dayanıklılık gösterir. Hastalandığında da çabucak iyileşir. Spor yapmaktan zevk alır. Bu nedenle, sağlam bir vücuda sahiptir
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.