AsLanın resMini Cekmek İstedi Ama ....

golca14

Katılımcı Üye
19 Eyl 2007
606
15
news1198178765.jpg


Bengal kaplanını çekmek için yaklaştı. Demir kafes bile onu kurtaramadı.

Hindistan'ın Guwahati kentindeki hayvanat bahçesinde dün bir ziyaretçi, kafesteki Bengal kaplanlarının fotoğrafını çekmek için güvenlik kurallarını çiğneyerek kafese yaklaştı.

Bu sırada kaplanlar, Jayaprakash Bezbaruah'ın sol kolunu kaptı. Çevredekilerin sopalarla müdahale etmesine rağmen, kaplanlar kolu bırakmadı.

Hayvanat bahçesi görevlisi Narayan Mahanta, "Adam uyarılarımızı dinlemedi, bariyeri geçti, elini de bir dişi, bir de erkek kaplan bulunan kafesten içeri uzattı" dedi. Ailesinin ve ziyaretçilerin önünde gerçekleşen olayın ardından Bezbaruah, hastaneye kaldırılırken yolda kan kaybından öldü.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.