ASUS Eee Pad Transformer modelinin yeni stand ve adaptörleri Amazon Almanya'da

!nFiNiTe

Kadim Üye
21 Şub 2011
5,915
3
Hell
transformer-accessories-amazon-germany.jpg


ASUS yenilikçi ve bütçe dostu tablet modeli Eee Pad Transformer için aksesuar desteğini çeşitlendiriyor. Daha önce sadece yedek batarya ve USB 2.0 / HDMI girişleri olan bir klavye docku sunan ASUS şimdi üç yeni ürün daha piyasaya sürüyor.


1GHz hızında NVIDIA Tegra 2 işlemcisi, 1GB RAM'i, 10.1 inç IPS dokunmatik ekranı, 16GB/32GB bellek kapasitesi, USB 2.0 portu, WiFi, Bluetooth bağlantısı, Android 3.1 işletim sistemi ve klavye docku ile rekabetçi bir fiyatla satışa sunulan ASUS Eee Pad Transformer’a ait yeni aksesuarlar Amazon Almanya sitesinde ortaya çıktı. Aksesuarlar özellikle 150$’lık klavye dockunu pahalı bulanlara hitap ediyor.


Aksesuarlardan birisi tekli USB adaptörü. Diğeri ise SD kart okuyucu adaptörü. Her iki aksesuarda 27$ fiyat etiketine sahip.


Son aksesuar ise bir stand. Bu stand bir USB girişi, SD kart girişi ve 3.5mm kulaklık girişi barındırıyor. Bu ürünün fiyatı ise 41$.


Aksesuar olarak sadece klavye dockuna bağlı kalmak istemeyenler için bu trio ucuz bir alternatif oluşturuyor.


transformer-sd.jpg


transformer-dock.jpg
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.