Avrupa Birliği Kripto Paraya Karşı Dijital Euro Çıkarıyor!

kurtdereli

Uzman üye
19 Tem 2020
1,086
242
-Türkistan-
Avrupa Birliği Kripto Paraya Karşı Dijital Euro Çıkarıyor!


AB, (Avrupa Birliği) tüm kripto para birimlerine karşı Dijital Euro'yu piyasaya sunacağını açıkladı. Avrupa Birliği, Dijital Euro'nun neredeyse bitcoin kadar gizli, güvenli ve daha çok kullanım kolaylığı sağlayacağını vurguladı.

Avrupa Birliği Merkez Bankası yönetim kurulu üyesi olan Fabio Panetta bu konu üzerinde açıklamalarda bulundu ve Fabio Panetta, Dijital Euro'nun önümüzdeki 5 sene içerisinde çıkacağını açıkladı.



Avrupa Birliği'nin, Dijital Euro'yu çıkarması insanlarında oldukça işini görecek durumda.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.