AWicons Pro v9.2.0

sLayEr

Özel Üye
2 Ara 2006
781
5
İstanbul
Kullanıcı arayüzleri her geçen gün geliştiriliyor. İyi bir kullanıcı arayüzünün en önemli unsuru* ikon grafikleri. Sadece birkaç düzine pikselden oluşan küçük bir görüntü* bazen bir paragraflık metinden daha anlamlı olabilir. Görsel algılamanın doğası gereği* ikonlar insanlarla en güçlü yakınlığı kurarlar.

Yeni teknolojiler ve yüksek çözünürlülük oranları* programcıların kullanıcı arayüzleri tasarlarken yüksek-ayrıntılı gerçek renk alpha-blended ikonlar kullanmalarını sağlıyor. Ancak* doğru araçlar kullanmadığımızda* canlı ikonlar yaratmak başa çıkılmaz bir iş haline gelebilir.

Lokas Software eksiksiz bir ikon yaratma aletini - AWicons Pro gururla sunar! Benzersiz bir ücret karşılığında* grafik olarak zengin ikonlar yaratmak için gereksindiğiniz tüm araçları tek bir pakette alabilirsiniz!

AWicons Pro ikon* imleç ve diğer küçük görsel unsurları arayıp bulmanızı* oluşturmanızı* düzenlemenizi ve yönetmenizi sğlar. Program Windows XP gerçek renk ikonlarını tam destekler. AWicons Pro* ico* icl* cur* ani* png* gif* bmp ve jpg gibi pek çok yaygın dosya türüyle çalışabildiği gibi* değişik boyutlarda (256x256 piksele kadar) birden fazla ikonu birlikte ve tüm renk modlarında (mono* 16* 256* gerçek-renk ve alpha kanallı gerçek-renk) kaydetmeyi sağlar!

AWicons Pro ikon yönetim özelliği* farklı konumlardaki görüntüleri taramaya olanak sağlar ve bu da* çok sayıda grafik düzenleme yaptığınızda çok kullanışlıdır. Bir ikon çizme paketi olarak AWicons Pro kalem* çizgi* elips* poligon* yazı* renk değişimi* vb. gibi tanınmış çizim araçları ve anti-aliasing* çok-renkli degrade* saydamlık* vb. çizim işlemcileri sunar. İkonlarınıza çeşitli sanatsal efektler uygulayabilirsiniz. Bunlar arasında aqua* gölge* kabartma* kontrast* bulanıklaştırma ve daha pek çoğu bulunur.

AWicons Pro çizim ipuçları ve geniş bir örnek kütüphane içeren kapsamlı bir yardım sistemiyle gelir. Daha önce hiç ikon düzenlemesi yapmamış olsanız bile* kolay kullanımlı çok-dilli arayüz ile oynarken-öğren işlemini kolay ve eğlenceli bulacaksınız! Mütevazi fiyatı ve şaşırtıcı işlevselliği* bu yazılımı bir zorunluluk haline getiriyor..


aLıntıdır
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.