Aynalar Yalan Söylemez

3333

Emektar
27 Ara 2005
3,212
45
Little Town.
Aynalar Yalan Söylemez... Size hiç kimsenin bilmediği bazı şeyler anlatacağım. Aynaları bilirsiniz sabahları kalktığımızda karşısına geçip kendinizi izlediğiniz, süslediğiniz aynalar. Peki aynaya geceleri hiç baktınız mı, bakmayı hiç denediniz mi? Denemek istemezmisiniz?
Geceyarısından sonre eğer cesaretiniz varsa karanlık odadaki bir aynaya (el aynası değil) uzun süre bakmayı deneyin. Oda pencereden gelen sokak lambalarının verdiği loş ışık altında olabilir. Eğer bunu yapmak istediğinize kendinizi emin hissediyorsanız başlayabilirsiniz.
"Baksam bile kendimden başka ne görebilirim ki" dediğinizi duyar gibiyim. Peki bedensiz varlıkları görmenin bir yolunun da aynalar olduğunu biliyormuydunuz. Ya da gece uzun bir süre aynaya baktığınızla gözlerinizle göremediğiniz varlıkları yada diger bir deyişle cinleri görmek istemezmiydiniz.
Anlattıklarım size ürkütücü gelmiyor mu? Yoksa siz cinleri filmlerde izlediğiniz küçük ve boktan bir lambanın içinde yaşayan varlıklar mı zannediyorsunuz. Peki onlarla iç içe yaşadığımızın farkında değilmisiniz. Onların bizi gördüğü ama bizim onları göremediğimiz bir dünyada yaşadığımız gerçeğini hiç duymadınız mı?
Hiç çevrene görmek istediğin gözle baktın mı? Denersen göreceksin ki sen farkında olmadan etrafında ki yüzlerce göz seni izlemekte....
 

Alara

Yeni üye
20 Eyl 2006
15
0
inanmayın böyle şeylere ya :) gece karanlıkta kendimi nası göriimki aynada! ayrıca bakmayı denesem de bu saatten sonra aynada gördüüm herşeyi bir çift göze benzetirim bilinçaltı meselesi..tıpkı gece karanlıkta her zamanki yerinde duran şeylerin farklı gözükmesi gibi..
 

azrail4

Üye
22 Eyl 2006
170
0
arkadaslar buyuklerin bi sozu vardır 'aynalara bakmak doru deil' babannem hep bana soyler aslında doru gercektende oyle. bide sonmus kullere basmayın onların yasadıkları yerler derim hani batıl inanclar varya or: evde ayna kırılmaz bu nereden cıktı sizce ??? soruyorum size bence bakmayı denemeyinnnnnnnnnnn
 

falconfort

Yeni üye
2 Kas 2006
41
0
istanbul
Diyorsunuzki Ben Inanmam Peki öle Olsun O Zaman Sikiyosa Gece Saat 2 3 Gibi Bir Incir Agacinin Yada Böle Toplu Incir Agaçlari Olur Yukari Dogru Degilde Yana Dogru Uzarlar Onlarin Arasina Girin Ve Yarim Saat Kalin:) Kimse Kalamaz Kalan Olursada Bu Foruma Bir Daha Girebilecegini Sanmiyom Zaten Ben Girdimde Diyemez Neyse
 

writer_gar

Üye
25 Kas 2006
106
0
evet baba incir ağacı olayını biliorm aynalarıda gerçekten bakmayın derler böle dini ii bilen işte namazı niyazında fln adamlar elbet bi bildikleri vardır baba uraşmayın sakın yapmayın kendinize güveninizi kaybedersiniz bunlar bilinç altıda olabilr gerçekte ama sakınha sakın yapmayın bakın gerçekten kafayı yersiniz vallaha bakın halisilasyonun olayıda bu bilinç altı ulan yapmayınnnnnnnnnnnnn....!!!!
 

benal

Katılımcı Üye
11 Mar 2007
447
3
ankara
yav abısı yusuf yusuf attım sımdı.lutfen bı not dusun gecelerı okumayın dıye.gel de sımdı sabah olsun
 

nurox

Katılımcı Üye
26 Ocak 2007
482
3
kardeş bizim arkadaş camcı onu bir korkuttum işi bırakacak yarın.
 

redcode

Katılımcı Üye
13 Ara 2006
663
6
Warwick
Hocam arkadas'a katiliyorum size soyle basit bir aciklama yapayim aynaya SIKILMADAN yaklasik bir saat bakarsaniz beyninle ****fizik arasindaki bagin yalalama riskiniz zaman eger orda birsey varsa gorursunuz ! Saka degildirdir ve denenmistir. ****fizik insanin hayelgucununu ve samyam olan seylerin goze degisik devre devre yansimasidir. Proffesyonel insanlar'dan alinan bilgi bu...

Bu arada turkiye'de oldugum yillarda bu yuzden deli olan insanlarda taniyorum !


Saygilarimla !

 

xrayyy

Yeni üye
22 Mar 2007
11
0
Afyon
dayıııııııııı zaten ben küçükkenden beri bana aynalara gece bakma derler... fazla yorum yok anladın sen onu...
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.