baba nerlerdesiniz yaaa :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HKYantiPKK

Yeni üye
24 Eki 2011
50
0
ANKARA ANTALYA
[sıze=5]bir kaç sorum var :d[/sıze]

1> evilloger pcme kurucam ama bi sorun veriyo 32bit -64bit falan gibi daha önce bu hatayı pc oyunlarındada almıştım ...çözümü nedir ...?
2>havijden site taplolarına giriyorum ama admin şifrelerini falan bulamıyorum bütün tabloları didik didik arıyorum yok nerde hata yapıyorum ....?
3>facede duvar saldırısı için bi program vardı bulamadım forum içinde bi link atarsanız sevinirim ...
4>index yapımı için ne lazım programmı bilgimi her ikiside mi ???
[sıze="7"]çok teşekkürler sizleri seviyorum bol hackler[sıze="7"]
[sıze=7]türk'e kefen biçenin ölümü korkunç olur !!![/sıze]
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

dexmod1

Uzman üye
13 Ağu 2009
1,182
0
yasadıgım her yer
2 vede 4 soruya cevap verım
2.havıj her tabloyu her colonu okuyacak dıye bır sey yok
4.ındex ıcın ben blue voda pro kullanıyorum bu programda kolay ama bırazda bılgı lazım hıc bır sey bılmıyorsan ıle yaptıgın ındex ı önizlemeye al sonra kaynak kodu goster de oradanda bırseyler ogrene bılırsın yardımcı olduysam ne mutlu
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.