Babam gelmediyse kim geldi?

кιllεя¬εx

Kıdemli Üye
ir gece babam evi aradı ve bu gece gelemeyeceğini işinin cıktıgını ve bızım yatmamızı soyledı.Annem ve bende babamı beklemeden yatmaya karar verdık.Biz evin 2. katında yatarken asagıdan mutfaktan ılgınc sesler gelıyodu.Ben korktum ve hemen annemın yanına gıttım ve onu uyandırdım.Annem de sesleri duyunca hemen asagı ındı.Sesler kesılmıstı.Seslerın kesıldıgını duyunca bende annemin yanına asagı ındım.2 mizde koltukta uzanırken bırden sokak kapısı acıldı.Gelen babamdı.Fakat davranısları bır garıptı.Hicbir ifadesı yoktu yuzunun.Annem hosgeldın dedi.Sonrada hanı bu gece gelemeyecegını solemıstın dedı.Babamdan cok yorgun oldugunu yatmak ıstedıgını bızımde yukarıya cıkıp yatmamızı soledı.Fakat bız annemle tv ızledıgımızden dolayı yukarı henuz cıkmamıstık.Nedendır bılmıyorum ama 2mizde uyuya kalmısız.Sabah oldugunda yukarda kımse yoktu.Ne babamın esyaları ne de bır ız.Bır anda kapı acıldı ve babamı gorduk.Annem ona nereye gıttın dıye sordugun da ıse cevap olarak ben daha ısten gelıyorum dun gece noldu dıye sordu.Annemle 2miz cok korktuk ve tuylerımız dıken dıken olmustu.Ve o an anladık kı dun gece gelen babam değıldı.

ciiden eğer yaşandıysa bu kardeş bu kesin ve kesin cindir eğer inanırsan tabı

bende öyle görmüştüm bir keresinde yatakta yatıyorum uyumadım hala gözlerim yarı açık sadace düşünüyorum bir an karşımda bir adam evet doğru gece geç saatler odada kimse yok ama karşımda bir adam bana bakıyo ama o an psikikoljik olarak çok sinirliydim yanı değil cin azrail gelse bile kavga ederdim
her neyse adam bana bakıyor tabı insan kılığında birbimxzi adte süzüyoruz ve bir anda yatakdan kalktım ben ışığı açtım kayboldu. neyse yattım tekrar bir an kapattım gözlerimi ve uyuyamıyorum gözlerimi tekrar açtığımda karşımdaydı artık benden günah gitmişti ve bakarak gözlerime güzel bir küfür salladıım eve ana avrat kayydım sen bekle orda dedim ve yattım o gece bir şey olmadı güzel bir uylu çektim ama sabah uyandığımda acaba yanlışmı yaptım diye düşündüm ve anneme anlattım oda bana evliya ve ermiş birisi olabilir oğlum dedi sana belki bir şey diyecekdi neden küfür ettin diye kızdı bana evet gerçek ama üzücü keşke onunla konuşmayı deneseydim dedim o günden belide bi daha gelmedi

ama bence sen cok gusel masal yazıon ya da sacma sacma ruya goruon

ciiden eğer yaşandıysa bu kardeş bu kesin ve kesin cindir eğer inanırsan tabı

bende öyle görmüştüm bir keresinde yatakta yatıyorum uyumadım hala gözlerim yarı açık sadace düşünüyorum bir an karşımda bir adam evet doğru gece geç saatler odada kimse yok ama karşımda bir adam bana bakıyo ama o an psikikoljik olarak çok sinirliydim yanı değil cin azrail gelse bile kavga ederdim
her neyse adam bana bakıyor tabı insan kılığında birbimxzi adte süzüyoruz ve bir anda yatakdan kalktım ben ışığı açtım kayboldu. neyse yattım tekrar bir an kapattım gözlerimi ve uyuyamıyorum gözlerimi tekrar açtığımda karşımdaydı artık benden günah gitmişti ve bakarak gözlerime güzel bir küfür salladıım eve ana avrat kayydım sen bekle orda dedim ve yattım o gece bir şey olmadı güzel bir uylu çektim ama sabah uyandığımda acaba yanlışmı yaptım diye düşündüm ve anneme anlattım oda bana evliya ve ermiş birisi olabilir oğlum dedi sana belki bir şey diyecekdi neden küfür ettin diye kızdı bana evet gerçek ama üzücü keşke onunla konuşmayı deneseydim dedim o günden belide bi daha gelmedi
Sen ayrı bı komıksın kardes Sen bırak Cını mını yha Allah'a ınan yeter cınmıs hehe bu zmana kadar hıc gormedım sızın gıbı yazarlardan dınledım İsteyen istedigi yorumu yapsın kısısel fıkrım bu

DJCRAZY kARDeşimin kine koptum ama mükemmel anasına sövmüş zuhaha :D

Sen ayrı bı komıksın kardes Sen bırak Cını mını yha Allah'a ınan yeter cınmıs hehe bu zmana kadar hıc gormedım sızın gıbı yazarlardan dınledım İsteyen istedigi yorumu yapsın kısısel fıkrım bu

kardeş senin olayda güzelde sen gibinin yanında ne ermiş ne evliya gelir o da cindir:D

Geri

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.