Balık Burcunun Özellikleri

ByToluidin

Özel Üye
27 Ocak 2007
3,111
318
BALIK (20 Şubat - 20 Mart) Su / Değişken


Yıldızı: Neptün
Uğurlu günü: Salı
Uğurlu sayısı: 7
Uğurlu taşı: Firuze
Uğurlu rengi: Turuncu
Uğurlu çiçeği: Lale
En büyük özelliği: Merhamet
En büyük amacı: Rahata kavuşmak
Uygun partnerler: Aslan, Başak, Akrep
Zayıf tarafı: Kendini kötüleme

BALIK'IN KARAKTERİBalık insanı, cömertliği ve hassaslığıyla tanınır. Zor durumda olan insanlara yardım etmek ister. Kendini beğenmiş değildir, ancak yaptığı iyiliklerden bahsetmekten hoşlanır. Çünkü takdir edilmek ve başkalarını da bu gibi yardımlar yapmaya yöneltmek ister.

Geleneklere ve kurallara bağlıdır. Dürüstlük onun için çok önemlidir.

Duyarlı olduğundan büyük acıları kaldıramaz. Böyle durumlarda gerçeklerden kaçar ve hayal dünyasına sığınır. İçinde gizli bir sanatçı yatar. Düş kurma yeteneği sayesinde sanatsal yeteneklerini geliştirebilir. Sonunda, ortaya mükemmel sanat eserleri çıkarır. Ancak kendine güveni olmadığından, biri onun bu yönünü keşfedene dek sessizce çalışmalarına devam eder.

Estetik zevkleri gelişmiştir. Yaşadığı yerin konforlu olmasının yanı sıra, zevkli olmasına da dikkat eder. Evinde yakınlarını ağırlamaktan hoşlanır. Çok iyi bir ev sahibidir.

Bir huyu da inatçılığıdır. Damarına basıldığı zaman bu huyu ortaya çıkar ve fikrini değiştirmek neredeyse imkansızlaşır.



İYİ BALIK / KÖTÜ BALIK
Balık'ın iyi yönleri:Duygusallık, merhamet, iyi kalplilik.
Balık'ın kötü yönleri:Dikkatsizlik, kararsızlık.

BALIK ve İLİŞKİLERİBalık insanı, çok iyi niyetlidir ve herkesle iyi geçinir. Herkese ve her ortama çabucak uyum sağlayabilir. Gerçekçi insanlarla arkadaşlık kurmaktan hoşlanmaz. Kendisi gibi hayalperest insanlarla beraber olmak ister. Kalbi kırıldığında sinirlenebilir. Ancak, kısa sürede keyfi yerine gelir.

BALIK KADINI VE ERKEKLER:
Balık kadınının hayali sonsuz ve mükemmel aşktır. Böyle bir aşk bulduğunda hayatındaki en önemli şey bu olur. Aşırı derecede kıskançtır. Beraber olduğu kişinin yanına dişi sinek bile yaklaştırmaz.

BALIK ERKEĞİ VE KADINLAR:

Balık erkeği, estetik değerlerine uygun bir kadınla beraber olmak ister. Romantik ve duygusaldır. Bu nedenle, kısa süreli maceralardan hoşlanmaz. Uzun soluklu ve aşk dolu bir ilişki yaşamak ister.

İŞ:Balık insanı sanatsal yeteneklerini kullanabileceği işlerde çalışmak ister. Eğer işini gerçekten severse çok başarılı olabilir. Yarışmak ona göre değildir. Bu nedenle, rekabetin olduğu işlerden hoşlanmaz. İyi bir aktör, yazar ya da fotoğrafçı olabilir.

BALIK BURCUNUN ÜNLÜLERİ
Albert Einstein, Victor Hugo, Montaigne, Elizabeth Taylor, Liza Minelli, Jerry Lewis ...

BALIK BURCU ve SAĞLIK
Balık burcu insanı hastalıklara karşı pek dayanıklı değildir. Güçsüz bir vücuda sahip olduğu için kolayca hastalanabilir. Hastalıklara olduğu kadar ilaçlara karşı da dayanıksızdır. Yakalandığı hastalıkların nedeni çoğunlukla ayaklarıdır
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.