Banını açtıranlar içeri

mustafacqn

Yeni üye
29 Ocak 2015
22
0
New Jersey
arkadaşlar önceden bir priestim vardı olympiada 83 lv en iyi clanlarda oynadım ama ban yedim sebebi multi-client aslında o zamanlar ban sebebi olduğunu dahi bilmiyodum bi charla pazar kurup bi charla pk falan atıyodum. yani hiç koxp kullanmadım npt falan yapmadım ve ban sürem dahil hiçbirşey yazılmadı ban sebebimi çok çok sonra söylediler ve charınızı açamayız dediler oyuna başka karakterlerle girdim ve koxp npt dupe wh gibi hile kullanan çoğu kişi açılmıştı baya gücüme gitti onlarca ticket attım ayrımcılıkmı yapıyorsunuz gibisinden belki açarlar umuduyla ama sonunda olan şey sitedende banladılar artık siteye dahi giremiyorum lütfen bi bilgisi olanlar benle paylaşırsa son umudum olabilirsiniz lütfen bilgilerinizi esirgemeyin kolay gelsin.
 

hamush

Katılımcı Üye
26 Haz 2012
635
1
Hangi oyun anlamadım ama doğaldır, oyun oynamam. 33 yaşında moruk sayılacak sevideyim, bir de oynasaydım. Ama bu tip oyunlarda oyuna katılırken adamlara para ödeseniz dahi, herhangi bir sebepten sizi atabilecekleri, sebep göstermek zorunda olmadıkları vs. vs. konusunda bir EULA'yı kabul ediyorsunuz.

Yani ayrımcılık yapma hakları var. İhtimal oyun sunucusu amerika gavuristan'ıdır, orada da kanunlar o kadar saçma ki değil bir web sitesinde "I agree"ye tıklamanız, bir çok eyalette "verbal contract" bile yasal olarak kabul ediliyor. Yani mesela sözlü olarak bir adama "Ben sana bir cadillac alacağım" dediniz, adam şahit göstererek bunu mahkemede kanıtladı. Adama bir cadillac borçlusunuz.

Yasal olarak hiç bir şey yapma şansınız yok. Yasadışı olarak da, çok ama çok yeni bir oyun değilse yapmayı düşünebileceğiniz herşey zaten çoktan yapılmış, yakalanmış, önlemi alınmıştır.
 

saylon1

Üye
6 Eyl 2009
165
1
İzmir
47 yıl ban 83 level savaşçı arena sahibi artı server2.siydim peki neden banlandım :)

yanlış yerde yanlış zamanda olmak deniler olay adamlar grupça b*t açıl kasılırken benim de orada olduğum bir ticked sporta gider ve sonuç ....
akışına bırak o kadar takılma demek istediğim o zamanın parasıyla 7.000 tl ye alıcısı vardı hesabın bu günlerin 70.000 civarı ... diyecek kelime yok doğrusu.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.