Banner & signature kendin yap cok kolay

GICIKX

Uzman üye
2 Ocak 2007
1,074
9
..::Banner Maker 6.06 Professional full::..
Yapmasi cok kolay uzun da sürmüyor.....yapılanlar 5 dakika bile sürmedi
Ister flasi animasyonlu ister 3boyutlu yazilar
......nasil istersen hepsi seni zevkine göre yap



Tanitim:
Web tabanlı reklam (banner veya signature),buton,hareketli gif, logo ve imaj reklamları hızla hazırlayabileceğiniz bir yazılım.

Sihirbaz benzeri arayüzüyle dakikalar içinde web sayfalarınız için profesyonel görünümlü reklam,signature,buton ve grafikler hazırlayabilirsiniz.

Yapmanız gereken, adım adım sekmelerde sizden istenenleri doldurmak ve sonrasında GIF veya JPG olarak kaydetmek.

Download

http://rapidshare.com/files/19607849/Banner_Maker_6.06_Professional.rar
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.