Başak Burcunun Özellikleri

ByToluidin

Özel Üye
27 Ocak 2007
3,171
553
BAŞAK (24 Ağustos - 23 Eylül) Toprak/Değişken
Yıldızı: Merkür
Uğurlu günü: Cuma,pazartesi
Uğurlu sayısı: 2,17
Uğurlu taşı: Zafir
Uğurlu rengi: Siyah,yeşil
Uğurlu çiçeği: Açelya,papatya
En büyük özelliği: Temizlik
En büyük amacı: Beğenilmek
Uygun partnerleri: Yengeç, Balık, Oğlak
Zayıf tarafı: Çekingenlik

BAŞAK'ın KARAKTERİ
Çalışkanlığıyla tanınan Başak burcu insanı, ideallerine ulaşabilmek için elinden geleni yapar. Bilime ve edebiyata düşkündür. Hayatındaki en önemli konu "iş"tir. Herşeyin en iyisini ister. Bu nedenle kendini olduğu kadar çevresini de devamlı eleştirir ve kolay kolay hoşnut olmaz.

Sürekli hareket halindedir. Tembellik yapmak ona zor gelir. Maddesel şeylere ve dış görünüme önem verir. Kendini dış görünüşüyle ifade etmekten hoşlanır.

Para biriktirmenin yararına inandığından tutumlu davranır. Geleceğini garanti altına almak ister.

Kurallara bağlıdır. Herşeyin düzenli ve yerli yerinde olmasını ister. Kimsenin kendini kullanmasına izin vermez.

İYİ BAŞAK / KÖTÜ BAŞAK
Başak'ın iyi yönleri: Dürüstlük, titizlik, dakiklik.
Başak'ın kötü yönleri:Kuruntu, kurallara aşırı bağlılık.

BAŞAK ve İLİŞKİLERİHerkese karşı güleryüzlüdür ancak samimi davranamaz. Bunun nedeni utangaç olmasıdır. İçli dışlı olmaktan hoşlanmaz. İlişkilerindeki mesafeyi korumak ister. Bu nedenle soğuk bir görünüşü vardır.

Arkadaşlarını seçerken titiz davranır. İleri görüşlü insanlarla beraber olmak ister. Herşeyde olduğu gibi aşkta da mükemmeli arar. Bu nedenle çok zor beğenir.

BAŞAK BURCU KADINI VE ERKEKLER:
Başak burcu kadını mükemmel erkeği arar. Doğru erkeği bulduğuna inandığında ise elinden gelen tüm özveriyi gösterir. Beraber olacağı erkekten şefkat ve sevgi bekler. Özenli ve şık erkeklerden hoşlanır.

BAŞAK BURCU ERKEĞİ VE KADINLAR:

Bir kadında aradığı en büyük özellikler bakımlı, şık ve kültürlü olmasıdır. Romantik olma konusunda pek becerikli değildir. Sevgisini basit yollardan ifade etmekten hoşlanır. Düşünceli ve saygılı bir eştir.

İŞ:Başak burcu insanı evindeki düzeni iş yerine de taşır. Pratik ve beceriklidir. Eleştiricidir. Bu nedenle, her seferinde daha iyi işlere imza atar. İyi bir öğretmen, gazeteci ya da araştırmacı olabilir.

BAŞAK BURCUNUN ÜNLÜLERİRichard Gere, Sean Connery, Sophia Loren, Greta Garbo, Ingrid Bergman, Michael Jackson ... KSKMUMIN


BAŞAK BURCU ve SAĞLIK

Başak burcu insanı, kendine fazlasıyla özen gösterdiğinden oldukça sağlıklıdır. Yemekleri ve yaşadığı ortam konusunda oldukça titizdir. Doğru beslenmeye ve temizliğe önem verir. Başkalarını da bu konuda uyarır.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.