Basit Forum Hackleme Yöntemi

dead team

Katılımcı Üye
3 Eki 2006
632
0
cehennemin dibi
Gereken Programlar :
Microsoft Office (Access Yüklü Olmalı)
Flash Get

Yapılışı:
İlk Önce Flashgeti Çalıştırın ve "F7" Tuşuna Basarak Site Gezginini Açın. Oraya Hacklemek İstediginiz Sitenin Forumunun Adresini Yazın. ÖRN: www.xxx.com/forum gibi. Bir Süre Sonra Site Gezgini Size Forumun İçinde Bulunan Bütün Dosyaları Çıkarıcak.Tabi Klasörleride.Sonra Siz Bu Klasörleri Sırayla Açıp ".mdb" Uzantılı Dosyaları Arayacaksınız.Dosyayı Buldugunuzda 2 Kez Tıklayarak Bilgisayarınıza İndirin.Sonra Bu Dosyayı Access İle Açın ve Bütün Üyelerin ve Adminlerin Sifreleri Karşınızda. Doyasıya Kullanın....
Her zaman olmayabilir ama denemeye değer...
ben kendim denedim işe yarıyodu
 

casusby9d

Üye
1 Nis 2007
91
5
sağol yahu mdb veri tabanı dosyası değil mi bende kurdum bir kaç forum peki benim forumum var bu açığı kapatmak için napılmalı bari onuda söle..
 

MyAz

Yeni üye
24 Ocak 2007
7
0
bende açık kapandı die biliorm ama yinede saol kardeş! kesin bi bilgiye sahip olan warsa bizle paylasabilirmi?
 

jackal1

Katılımcı Üye
6 Mar 2007
323
3
evt bu açık kapan dı inamazsanız deneyin görün ama bişey göremezsiniz:D
 

illegal_05

Yeni üye
26 Ağu 2008
3
0
ARkadaşlar ben Flaşh Get 2.0 ı indirdim F7 Tuşu çalışmıyor kaç sürümü gerekiyor yardım ederseniz sevinirim
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.