Bazen Hayaller Yarım Kalabiliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Gazibeyq

Üye
19 Nis 2021
138
61
Dünya:)
Belkide en çok gerçekleştirmek istediğim hayallerin başında burası geliyordu. Yine de bilmediğim için sistemleri bir süre ara vermek zorunda kaldım. Tekrar denemek istiyorum. 1 yıl oldu başlayalı ama ben aranızda artık yeni üyeyim, istek ve arzularınızı; her türlü açık fikir ve düşüncelerinizi bekliyorum. Destek verenler için şimdiden teşekkür ederim. Tüm bilgilerinizi bekliyorum🎖️
Tekrardan hoşgeldin
 

Endarion

Katılımcı Üye
29 Ağu 2021
890
519
Righteous Side of Hell
Hoşgeldin, herkes aynı şeyi söylemiş ancak bir ton konu mevcut başlangıç aşamasında onlara göz atabilirsin. Takıldığın bir yer olursa yardım merkezinden yardım istemeyi unutma :D.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.