Bearshare 6.1 Türkçe limewirenin en iyi rakibi

erdem28

Kıdemli Üye
28 Eyl 2007
2,662
44
İSTANBUL
Bearshare 6.1 Türkçe

49.jpg


BearShare, Gnutella ağı üzerinden MP3, MPEG, AVI, ASF, MOV ve diğer türdeki dosyaların kullanıcılar arasında paylaşımına olanak sağlayan bir programdır. BearShare'yi bilgisayarınıza kurduktan sonra diğer BearShare kullanıcılarıyla dosya paylaşabilirsiniz. İstediğiniz dosyayı aratıp karşınıza gelen dosyalardan dilediğinizi indirebilirsiniz.

Program kullanışlı bir arayüze sahip olduğundan, dosya paylaşımında zorlanmayacaksınız. Basit aramanın dışında bünyesinde gelişmiş arama özelliği de barındıran BearShare ile arkadaşınızla dosya paylaşımı yaparken aynı zamanda sohbet edebileceksiniz. Bunun yanı sıra bant genişliğini kontrol edebilecek, istediğiniz dosyayı Media Player ile önizleme yapabileceksiniz.

Programı indirip kurduktan sonra diğer üyeler ile dosya paylaşımı yapabilmeniz için üye olmanız gerekmektedir. Üyelik tamamen ücretsizdir. Kullanıcı adı, şifre ve e-posta adresinizi gibi zorunlu bilgiler dışında, isteğe bağlı kişisel bilgilerinizi de üyelik kaydında belirtebilirsiniz.

Yazılımın Genel Özellikleri
# 100% temiz kurulum
# Tamamen yeni arayüz
# Daima en hızlı indirme
# Anlık "arama önerisi" teknolojisi
# Kötü içerikli dosyalara karşı ebeveyn kontrolü ve dosyalara erişimin engellenmesi
# Otomatik virüs koruması
# Tam fonksiyonlu medya oynatıcısı ile gösterişli düzenleme özelliği

BearShare ile,
# Müzik ve video paylaşabilir, keşfetebilir ve indirebilirsiniz.
# Diğer kullanıcıların profillerini, fotoğraflarını ve müzik kütüphanelerini görüntüleyebilirsiniz.
# Yeni dostluklar kurabilir ve eski arkadaşlarınızla iletişime geçebilirsiniz.
# Arkadaşlarınız ve favori sanatçılarınız hakkında yorum yapabilirsiniz.
# Diğer kullanıcılarla beraber müzik dinlerken mesaj yollayabilir ve anlık mesajlaşabilirsiniz.

Desteklenen Dosya Türleri
# Windows medya dosyaları : asf, asx, avi
# Windows medya ses dosyaları : wmv, wax, wm, wma, wmd, wmx, wmz, wvx
# Film dosyaları : mpeg, mpg, mpa, mpe, m1v, mp2, mp2v
# MP3 ses dosyaları : mp3



Buraya Tıkla ve İndir...
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.