bebeğin başında "Lâ ilâhe illallah Muhammedun Resûlullah" yazıyo

immortal_34

Katılımcı Üye
7 Tem 2006
292
10
ZeytinBurnu
85bc0030-unbenannt.bmp


Sudan’ın başkenti Hortum’a 450 km uzaklıktaki Mavi Nil vilayetinde bir hastahanede dünyaya gelen bebeğin başının üst tarafında "Lâ ilâhe illallah Muhammedun Resûlullah" ibaresinin yazılı olması doktorları şaşırttı. Doğumu gerçekleştiren Sudanlı doktor Muntesir el-Akbar gazetesine yaptığı açıklamada, hayatında ilk kez böyle doğum ile karşılaştığını söyledi. Dr. Muntesir, bebeğin doğumu esnasında şu anda Kelime-i Şehadetin yazılı bulunduğu bölgede nur gibi parlak bir ışığın bulunduğu açıkladı. İki gün sonra çocuğu ziyaret ettiğinde bebeğin başının üzerinde ışık gibi parlayan yerde bu kez "Lâ ilâhe illallah Muhammedun Resûlullah" ibaresini gördüğünde dehşete kapıldığını bildiren Dr. Muntesir, tüm doktor arkadaşlarının da duruma çok şaşırdıklarını kaydetti. Bebeğe “Muhammed” adını takan ailesi, çocuklarının ölmesinden endişe ediyor.
 

tatar-seyfi

Katılımcı Üye
24 Eki 2007
277
2
hani resim

hani resim yaaa aqa sen koydunda birileri millet müslüman olmasın die kaldırdımı site ile ilgili hiç kimseye lafım yok belkide başka bir arıza var ama hani bizim yaptığımız gibi hristiyanlarda böle bizim sitelerimi hackliyolar manasında filan olabilirmi biri bu duruma acıklık getrsin
 

ruhit

Yeni üye
29 Eyl 2007
19
0
arkadaşlar bunun gibi yüzlerce olay oluyor bu normal birşey ALLAH(c.c) herşeyi kadir
 

ruhit

Yeni üye
29 Eyl 2007
19
0
arkadaşlar bunun gibi yüzlerce olay oluyor bu normal birşey ALLAH(c.c) herşeyi kadirdir
 

ruhit

Yeni üye
29 Eyl 2007
19
0
arkadaşlar bunun gibi yüzlerce olay oluyor bu normal birşey ALLAH(c.c) herşeyi kadirdir gücü
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.