bedava ev telefonlarini arama

3333

Emektar
27 Ara 2005
3,212
45
Little Town.
https://tik.lat/CGDAt

arkadaslar bu siteden programi indirin..
programi kurun bilgisayariniza ve size yukarida yazan sitede yazan o ulkelerin EV numaralarini ariyabilirsiniz .. maalesef TURKIYE aranmiyor bedava ama mesela TRden aramak isterseniz almanaydaki akrabalarinizi veya diger ulkelerdekileri bununla ariyabilirsiniz..

mesela almanyami ariyacaksiniz? 0049....
mesela hollandada yasiorsun rotterdamda ve amsterdamdan akraba aramak istiorsun alan kodu 020 yaziorsun sonra direct arkasindan EV numarasini ve CALL diyorsun..
veya obur turlu amsterdamda kaliorsunuz ve rotterdamdan birini aramak istiorsunuz 010 ardindanda hemen telefonnumarasi ve ariorus.. (MICROFON SART AMA HAAA)

programi yukledikten sonra registration bolumunde username ve sifre yapiorsunuz yani programi actiginiz zaman onunla girdikten sonra ustte belirttigim gibi ariyorsunuz..


Alıntıdır...
 

GLOBAL34

Katılımcı Üye
29 Eyl 2006
327
0
dünyadan
guzel ellerıne sağlık kardeş:D haa bu arada CyberBlade turkıye bedava konuşmak istıyorsan sahte kart yapabırlısın :):)):) ıstersen bana mesaj at sana gonderırıım anlatımını belkı sen bılrısnD:
 

birazsevseydin

Yeni üye
30 Eki 2006
2
0
kardeş emegine saglık ya ben şimdi indirdim denedim kendi evimizi arıyor tr yi yani ama cep teledonunu çevirmiyor birde yurt dışını cep telefonunuda eleş mi
 

hackermanprof

Yeni üye
24 Tem 2006
21
0
kardeş türkiyede bedava mı?

ben modemi ortak kullanıyorum.alt kattan çektim.eğer turkiyeden bir yeri ararsam herhangi bir ücret gider mi ve nereyi aradığım belli olur mu




cavaplarsan sevinirim
 

ttambas

Üye
24 Ağu 2006
150
1
sağol kardeşim... kardeşim bilşey soracam ben şimdi almanyayı aradım gecenlerde orada yukarıda charce 0*017 gibi bişey yazıyor sonra fatura kol gibi gelmesin....:)
 
Son düzenleme:

vatansever_06

Yeni üye
12 Ara 2006
20
0
ehehe bunu ben paylasmistim baska bi sitede ama neyse site ismi vermeyim .. orda yazdigim gibi cok guzel bi program :D
 

LaGos

Yeni üye
19 Eyl 2006
32
0
güzel prg.

bunun değişik versiyonu olan voipbusteri bullanıyorum bekçika daki akrabalarımı ücretsizarıyorum buda ona benziyor eline sağlık herkese tavsiye ederim
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.